Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6’ncı grupta peş peşe kazandığı 3 maç neticesinde zirve yarışına ortak olan Alaplı Belediyespor, 8’inci hafta maçında 4 puan geriden takip ettiği lider Eskişehirspor’la karşılaşacak.

3 Aralık Pazar günü, saat 14.00’te Eskişehir Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmanın hakemi belli oldu. Bölgesel Hakem Atama Kurulu, karşılaşmaya Bursa bölgesinden bölgesel hakem Burak Akyel’i atadı. Akyel’in yardımcılıklarını yine Bursa bölgesinden, bölgesel yardımcı hakemler Cihat Selvi ile Hakan Özler yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Bursa’dan bölgesel hakem Engin Ferik.

EN SON MAÇINI DA ESKİŞEHİR'DE YÖNETTİ

Bölgesel Amatör Ligde 32 maçlık deneyimi bulunan Bursalı hakem, yarı profesyonel olarak adlandırılan ligde en son 15 Ekim’de, yine Eskişehir'de, Eskişehir Yunusemrespor-Kırşehir Gençlik Hizmetleri maçını yönetti. Bu maçın ardından Burak Akyel, 22 Ekim'de Bölgesel Amatör Ligde, Geredespor-Ankara TKİ Spor maçı ile 12 Kasım’da, Tarsus İdmanyurdu-Aliağa Futbol AŞ arasındaki TFF 3. Lig maçına 4’üncü hakem olarak atandı.

48 gün aradan sonra Bölgesel Amatör Lig maçına çıkacak olan Burak Akyel’e, Eskişehir’deki kritik maçta çok büyük iş düşecek.

ZORLU BİR KARŞILAŞMA

6’ncı grupta haftanın maçı olarak gösterilen karşılaşma öncesi lider Eskişehirspor 19 puana sahip. Konuk Alaplı Belediyespor’un ise 15 puanı bulunuyor. Zonguldak ekibi, zorlu deplasmandan galibiyet çıkarırsa, puanını 18’e çıkarıp rakibiyle aradaki puan farkını 1’e düşürecek. 

SPOR SERVİSİ

Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi! Ali Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'un kaderiyle bakın nasıl oynadı... Sözde A klasman hakemi!

bal2-3bal1-5

Editör: Hüseyin EKİNCİ