Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber’de her sabah sunduğu Günaydın Türkiye programında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde aldığı tarihi yenilgileri gündeme taşıdı. Cem Küçük’ün bir Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen Türkiye’yi Avrupa’da sadece Galatasaray’ın temsil etmesi gerektiğini söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

Çikolata fabrikasında şok olay: Arkadaşını öldürüp canına kıydı Çikolata fabrikasında şok olay: Arkadaşını öldürüp canına kıydı

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Fenerbahçe deplasmanda Nordsjaelland'a 6-1 mağlup oldu. Fenerbahçe’nin yanı sıra bir tarihi yenilgi de Beşiktaş’tan geldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu beşinci hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, evinde Belçika ekibi Club Brugge'e 5-0 mağlup oldu. Gruptan çıkma şansını önceki maçta yitiren Siyah-beyazlılar, taraftarı önünde ağır bir mağlubiyet aldı.

Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük ise alınan yenilgilerin ardından yaptığı değerlendirmeler ile ülkenin gündemine oturdu

Cem Küçük’ün ifadeleri şu şekilde: “Kabul edelim ben de Fenerbahçe taraftarıyım ama bu Avrupa işi Galatasaray’ın işi Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın çok fazla bir şey yapacağı yok. Arkadaşlara acaba Avrupa maçlarına sadece Galatasaray mı çıksa Fenerbahçe ve Beşiktaş yerine dedim, tepki gösterdiler.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu