Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde geçmiş yıllarda Emniyet Müdürü olarak görev yapan, ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kuruluna atanan emekli Ünal Şahin, 60 yaşında hayatını kaybetti. Ankara’da geçirdiği kalp krizinin ardından hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şahin’in cenaze programı belli oldu.

ANKARA’DA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Edinilen bilgilere göre, Kdz. Ereğli’de uzun yıllar önce Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ünal Şahin, yaşamını sürdürdüğü Ankara’da kalp krizi geçirdi.

BEUN'da Cumhuriyet coşkusu! 103. yıla özel konser
BEUN'da Cumhuriyet coşkusu! 103. yıla özel konser
İçeriği Görüntüle

Rahatsızlığının ardından kendisine yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 60 yaşındaki Şahin, yaşamını yitirdi.

EREĞLİ’DE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YAPMIŞTI

Meslek hayatının bir döneminde Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ünal Şahin, daha sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kuruluna atanmıştı.

Emniyet teşkilatındaki görevlerinin ardından bir süre önce emekliye ayrılan Şahin, hayatını Ankara’da sürdürüyordu.

Şahin’in vefat haberi, ailesi ve yakınlarının yanı sıra kendisini görev yaptığı dönemden tanıyanları da üzdü.

CENAZESİ 29 EKİM’DE ANKARA’DA DEFNEDİLECEK

Merhum Ünal Şahin’in cenaze programı da netleşti.

Şahin’in cenazesi, 29 Ekim 2026 Perşembe günü ikindi vaktinde Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndan son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verilecek.

Merhum Ünal Şahin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve emniyet camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi