Dinlenmek için oturduğu banktan bir daha kalkamadı Dinlenmek için oturduğu banktan bir daha kalkamadı

İzmir Haber - İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde eski eşiyle tartışan bir kişi, önce tabancayla eski eşini başından vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.

Olay, sabah saatlerinde Ulucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce boşanan Mehmet Ö. (39) ile eski eşi Kübra Ö. (30) Şahin Tepesi mevkiinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Ö., boşandığı eşinin kafasına tabancayla ateş etti. Daha sonra aynı silahı kendi kafasına ateşleyen Mehmet Ö. de yere yığıldı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede her iki kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme ve çalışma başlatılırken, cenazeler yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. İHA

Klimalar elektrik tüketimini patlattı Klimalar elektrik tüketimini patlattı

“Marmara’da mercanlar yok olma noktasına geldi” “Marmara’da mercanlar yok olma noktasına geldi”

Genç avukat evinde başından vurulmuş halde ölü bulundu! Genç avukat evinde başından vurulmuş halde ölü bulundu!

Sıfır dükkanların kirası bir paket sigara fiyatına! Herkes o ilçeye yerleşiyor! Sıfır dükkanların kirası bir paket sigara fiyatına! Herkes o ilçeye yerleşiyor!

AW933877_04

AW933877_03

AW933877_02

Editör: Virda Şahin