Merkez Hakem Kurulu, 2. Lig’de 3’üncü hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. Kurul, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un 10 Eylül Pazar günü saha ve seyircisi önünde lider Esenler Erokspor’la oynayacağı karşılaşmaya, Trabzon bölgesinden B klasman hakemi Sinan Özcan’ı atadı.

Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor

Özcan’ın yardımcılıklarını yine Trabzon bölgesinden B klasman yardımcı hakem Kenan Özcan ile Rize bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Kerem Kalkan yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Trabzon bölgesinden C klasman hakemi Emrecan Furuncu.

ESENLER EROKSPOR ÖZCAN

YÖNETİMİNDE HİÇ KAYBETMEDİ

32 yaşındaki klasman hakemi, uzun meslek kariyerinde profesyonel ve amatör 103 maçta düdük çaldı. Özcan’ın, profesyonel düzeyde 2. Ligde 28, 3. Ligde 38, Türkiye Kupası’nda 3 maçı var.

Trabzonlu hakem, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un maçında ilk defa görev yapacak. Sinan Özcan, Esenler Erokspor’a ise yabancı değil.

İstanbul ekibinin 4’üncü maçını yönetecek olan Trabzonlu hakem, 2017-2018 sezonunda Yeşil Bursaspor- Esenler Erokspor, 2020-2021 sezonunda Hacettepe 1945 SK-Esenler Erokspor ve 2022-2023 sezonunda Esenler Erokspor-Nazilli Belediyespor maçlarının hakemiydi. Bu maçlarda Erokspor, Yeşil Bursa ile Hacettepe’yi 1-0, Nazilli’yi ise 3-2 mağlup etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ