TFF'den yabancı hakem kararı! TFF'den yabancı hakem kararı!

Zonguldak Kent Konseyi Başkan adayı Buğra Ertem, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Zonguldak Kent Konseyinin 6 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştireceği olağanüstü genel kurulda başkan adayı olan Avukat Buğra Ertem, ZGC’yi ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan ZGC Başkanı Derya Akbıyık; “Ertelenen Kent Konseyi seçimi gerçekleştirilecek. Buğra Ertem arkadaşımız daha önce başkan adayı olduğunu açıklamıştı bu doğrultuda bizleri ziyaret etti. Ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Zonguldak Kent Konseyi Başkan adayı Buğra Ertem ise şunları ifade etti: “Doğma büyüme Zonguldaklıyım. Lise hayatımı tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimimi tamamladım. Yaklaşık 11 yıl Ankara’da görev yaptım ardından memleketime, Zonguldak’ımıza hizmet etmek adına şehrime geri döndüm. Zonguldak’ta serbest avukatlık yapıyorum. Bu memlekette doğmuş büyümüş bir kişi olarak memleketime mesleğim olan avukatlığın dışında bazı hizmetlerinde verilmesi gerektiğini düşündüm. Bu memlekette ekmeğimi kazanıyorum dolayısıyla bu memlekete hizmet etmek için yürütme kurulumuzla birlikte aday olduk. Kent Konseyi yasal olarak bazı eksiklikleri olsa da çoğulcu katılımın en iyi yer bulduğu sivil toplum kuruluşlarından birisi. Kent Konseyinin önemi mevcut durumdan çok fazla ancak bunu aktif bir şekilde ortaya koymak gerekliliğine inanıyorum. Kent Konseyi başkanlığımız kabul görürse bundan sonraki Kent Konseyi başkanlığında benden önceki değerli başkanlarımın ortaya koyduğu sürekliliği bizde devam ettirmek istiyoruz. Ana gayem ve niyetim bu.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_8990

Editör: Seçkin