Soğuk sıcak demeden  kasalarca ayıklıyorlar Soğuk sıcak demeden kasalarca ayıklıyorlar

Zonguldak’ta 10 Kasım’da cesedai ormanlık alanda yakılmış halde bulunan Vezir Mohammed Nourtani olayının yanlıları sürüyor. Ülkede infial yaratan olayla ilgili bir açıklama da TİP Genel Başkanı Erkan Baş’tan geldi. Baş, düzenlediği basın toplantısında konu ile ilgili olarak, “Yetmiyor, üstüne bir de bedenini yakıyorlar. İşçilere cehennemi yaşattığınızın daha açık bir örneği olabilir mi?” dedi.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

"Zonguldak'ta kaçak madende göçmen bir işçi kaçak çalışıyor, yaralı işçiyi 'Aman başımız ağrımasın' diye öldürüyorlar. Yetmiyor, üstüne bir de bedenini yakıyorlar. İşçilere cehennemi yaşattığınızın daha açık bir örneği olabilir mi?

Mağaza personelinden örnek davranış: Bulduğu altını sahibine teslim etti Mağaza personelinden örnek davranış: Bulduğu altını sahibine teslim etti

O kaçak madeni çalıştırıp işçiyi katleden zat MHP'li eski belediye başkanı. Burada kimi kime şikayet edeceğiz? Öldüren bir, yakan bir, aklayan bir, kollayan bir! Hepsinin toplamı iktidar! Biz yaşayabilmek için, bunları tarihin çöplüğüne atmak için mücadele ediyoruz!"

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Mustafa Çağlayan: "Kararlıyız, iddialıyız. 25 belediyeye de talibiz" Mustafa Çağlayan: "Kararlıyız, iddialıyız. 25 belediyeye de talibiz"

Mustafa Çağlayan'dan Demirtaş açıklaması: Taciz suçlaması nedeniyle istifası istendi! Mustafa Çağlayan'dan Demirtaş açıklaması: Taciz suçlaması nedeniyle istifası istendi!

AK Partili belediye başkanı istifa etti! AK Partili belediye başkanı istifa etti!

Editör: Murat Barutçu