AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi iddialı konuştu. AK Parti olarak 25 belediyenin hepsine talip olduklarını ifade ederek, "25 Belediyenin 25'ine talibiz Bunda da kararlıyız ve hazırız. Bizler bir seçim bittiğinde diğer seçime hazırlanan insanlarız. Partimiz genel itibariyle de böyledir. Çalışmalarımızı buna göre düzenliyoruz. Biliyorsunuz Cumhuriyetimizin 100 yılı kapsamında yüzde yüz program icra etmiştik. Farklı programlarda alınıyoruz. Teşkilatlarımız çalışmalarını yapıyor.  Mahalle yönetimlerinden sonra bütün kademelerimiz çalışmalarını yapıyor eğitimlerimiz devam ediyor.

Biz geçtiğimiz hafta Kızılcahamam'da başkanlar çalışma kampındaydı. Burada da çalışmalarımızı yaptık, eğitimler aldık.  Teşkilatlarımıza da bunları aktarıyoruz. Allah izin verirse 25 belediyenin 25 de talip olduğumuzu daha önce ifade etmiştik.  Rakip partiler de bu noktada herhalde bizi tuttular.  Onlar da kullanmaya başladılar. İddialı olmak güzel bir şeydir. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Dediğimiz gibi bu konuda da kararlıyız. Aday adaylığı başvuruları başladı. İlçelerimizde beldelerimizde belediye başkan adaylıklarıyla ilgili, il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği adaylıklarla ilgili çalışmalarımız da başladı. Bu sürecin ardından temayül yokladı yapılacak" dedi.

3 DÖNEM KURALI İÇİN KARARI BEKLİYORUZ

Fener ve Kapuz özelleşecek mi? Ali Topaloğlu’ndan sert tepki! Fener ve Kapuz özelleşecek mi? Ali Topaloğlu’ndan sert tepki!

3 Dönem kuralı ile ilgili konuşan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, "3 dönem kuralıyla ilgili genel merkezimizin kararını bekliyoruz. Büyük şehirlerde zaten üç tane de katılan siz de belediye başkanı yok. İllerde de yok. İlçelerde de yok. Bir tek beldelerde olur. Onların da durumlarına bakacağız değerlendirmeyi yapacağız" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Editör: Murat Barutçu