Eren Enerji ve TSO’dan madenciye teşekkür

Eren Enerji yönetim kurulu üyesi Emir Eren  ile  TSO Başkanı Metin  Demir, Deprem bölgesine destek veren rödevanslı saha işletmelerine  teşekkür ziyaretinde bulundular

(Resimli)

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Eren Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Emir Eren ile birlikte, deprem bölgesine kurtarma ekibi gönderen ve ayni, nakdi yardımlarda bulunarak destek veren Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Rödevans usulü özel maden işletmeci üyelerini ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen büyük deprem afetiyle ilgili olarak acil yardım çalışmalarına vakit kaybetmeksizin başladık.  Üyelerimiz de hiç vakit kaybetmeden hem nakdi yardım hem de ayni yardımlar yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar.

Bu yardımların yanı sıra İlimizde üretim faaliyetlerini sürdüren Odamıza kayıtlı Özel Sektör Maden İşletmeleri’ne özellikle çağrıda bulunmuştuk. Sağ olsunlar yaptıkları nakdi yardımlar ile birlikte, kendi ocaklarında ürettikleri taş kömürünü ve kırılmış odunları bölgede ki farklı illere sevk ederek yakacak yardımında da bulunmuşlardır.

Odamızın organizasyonu ve Eren Enerjinin lojistik desteğiyle, Özel Sektör Maden işletmeci üyelerimizin belki de en önemli yardımlarından başında gelen, kendi ocaklarında çalışan, alanında son derece yetkin becerilere ve donanıma sahip toplamda 200 kişiden oluşan ekiplerle bölgede arama kurtarma çalışmaları faaliyetlerini gerçekleştirmiş, birçok cana umut olmuşlardır.

Yaşadığımız sancılı süreç boyunca, nakdi yardım, ayni yardım, yakacak yardımlılarının yanında, kış ayı olmasına karşın ticari kazançlarını bir yana bırakıp ocaklarında ki üretimi durdurarak, arama kurtarma çalışmalarına da destek personel yardımı yapan Özel Sektör Maden işletmeci üyelerimiz Akkurt Madencilik, Aslantürk Madencilik, Aşkar Enerji, Bahadır Kardeşler Madencilik, Derinsu Madencilik, Demir Madencilik, Dilaver Enerji , Entegre Madencilik, Enka Madencilik, Ofkar Madencilik, Turnalı Madencilik, Tnj Madencilik, Zonguldak Gelik Madencilik, Zmi Enerji Madencilik ‘e, lojistik ve ekipman konusunda desteklerini esirgemeyen Eren Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Emir Eren nezdinde Eren Enerji Yönetimine, arama kurtarma çalışmalarında tamamen gönüllü olarak cansiparane, fedakarca elinden gelenin en iyisini yapan maden işçilerimize çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Muhammet