Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde, liderin 8 puan gerisinde yer alan ve bu hafta evinde şampiyonluk yarışına yeniden dahil olmak isteyen Ereğli Belediyespor’un lider Eskişehirspor’la oynayacağı zorlu maçın hakemi belli oldu.

Bölgesel Hakem Atama Kurulu, 10 Aralık Pazar günü Ereğli Beyçayırı’nda saat 14.00’te oynanacak karşılaşmaya, İstanbul bölgesinden bölgesel hakem Erkan Erzen’i atadı.

Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak

Erzen, Bölgesel Amatör Ligde en son 24 Kasım’da, İstanbul Anadolu FY ile Beykoz İshaklı SF arasında oynanan maçı yönetti.

İstanbullu klasmanın zorlu 90 dakika mücadelesinde yardımcılıklarını, İstanbul bölgesinden bölgesel yardımcı hakemler İlyas Samet Yelen ile Onur Yıldız yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, yine İstanbul’dan il hakemi Sercan Yalçın.

Bu hafta önemli günlerinden birini yaşayacak Ereğli Beyçayırı’ndaki karşılaşma, profesyonel lig ayarında olacak. Ereğli taraftarının yoğun ilgi göstereceği 90 dakikayı, 3 bin dolayında taraftarın izlemesi bekleniyor. Eskişehirspor taraftarı da kontenjan dahilinde kendilerine ayrılan bölümdeki yerini alacak.

Taraftar baskısının yoğun ve stat atmosferinin çok yüksek seviyede olacağı karşılaşma, maçın hakemi Erkan Erzen için de unutulmazlar arasında olacak. Profesyonel ligden farksız maç, Erzin’in belki de meslek kariyerinde yöneteceği en önemli maçlardan biri olacak.

Öte yandan, Eskişehirspor’un gol ayağı Ercan Kuruçay, 2019-2020 sezonunda formasını giydiği Ereğli Belediyespor’a karşı oynayacak. Eflatun-Beyazlı forma ile birçok kez gol sevinci yaşadığı Ereğli Beyçayırı’nda bu kez konuk olarak boy gösterecek Kuruçay, aynı zamanda Eflatun-Beyazlı taraftarla özlem giderecek.

SPOR SERVİSİ

ereğli-3

Editör: Hüseyin EKİNCİ