Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde 31 günlük devre arası tatilinin ardından ikinci yarı heyecanı başladı. 6’ncı grupta devre arasına lider Eskişehirspor’un 5 puan gerisinde giren Ereğli Belediyespor, ikinci yarı perdesini Düzce deplasmanında açtı. Ligin ilk yarısında 0-0 berabere kaldığı Kaynaşlı Belediyespor’un konuğu olan Eflatun-Beyazlı takım, galibiyet umuduyla gittiği deplasmandan 2-1’lik yenilgiyle döndü.

Devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu revize eden ve ikinci yarıya umutlu bir şekilde başlayan Eflatun-Beyazlı takımın yenilgisi, özellikle 12’nci adam taraftarı kahretti.

U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Kaynaşlı deplasmanında takımı yalnız bırakmayan fakat alınan yenilgi üzerine evinin yolunu üzgün bir şekilde tutan taraftar, yenilginin şokunu hala üzerinden atabilmiş değil.

Genç Ereğlililer taraftar grubu, maçın ardından futbolculara sitemde bulundu. “Bu taraftara yazık değil mi?” başlığıyla yapılan sitem dolu paylaşımda, “Bugün (dün) herkes işini gücü bırakıp takımını desteklemek için Kaynaşlı’ya gitti. Takımdan herkes umutluydu. 9 transfer yapıldı. Transferlerin mutlaka katkı yapacağı düşünüldü. Fakat hiçbirinden katkı göremedik. 9 transfer yerine 5 nokta transfer yapsaydık, bu ligin oyuncularını alsaydık daha iyi olmaz mıydı? Kaynaşlı Belediyespor 6 oyuncu transfer etti, gol atan oyuncu 1 hafta oldu takıma dahil olalı. Nokta atışı transfer yapmak önemli. Transfer yapmak için transfer yapılmaz. Bu sezon yine hüsran. Geçen sezon ki kadrodan 7 futbolcuyu takımda bırakmak çok mu zordu? Futbol çok basit ama biz zorlaştırıyoruz. Bizim emeklerimize yazık değil mi?” ifadelerine yer verildi.

İkinci yarının ilk haftasında lider Eskişehirspor’un 8 puan gerisine düşen Ereğli Belediyespor, 11 Şubat Pazar günü evinde 26 puanla 5’inci sıradaki Çilimli Belediyespor’la karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

BAL11Screenshot_3-4BAL12

Editör: Hüseyin EKİNCİ