Erdem: 'Emanet verdikleri belediyeyi 31 Mart tarihinde geri alacağız'" Erdem: 'Emanet verdikleri belediyeyi 31 Mart tarihinde geri alacağız'"

CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem ve İl Başkanı Devrim Dural, devlet büyüklerine saygılarının sonsuz olduğunu vurguladı. İlk olarak konuşan CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, "Sayın belediye başkanımız şunu çok iyi biliyor. Geliyor, gelmekte olan. Ama Cumhurbaşkanımızın fotoğrafından portresinden güç alarak Zonguldak Belediyesi'ni tekrar alamazsınız. Bizim bütün devlet büyüklerimize sevgimiz ve saygımız sonsuzdur. Bu şekilde kamuoyunda bir algı yaratmak bence çok yanlış" şeklinde konuştu.

Osman Zaimoğlu, önce teşekkür etti, ardından talepte bulundu Osman Zaimoğlu, önce teşekkür etti, ardından talepte bulundu

CHP İl Başkanı Devrim Dural ise başkanlarına Cumhuriyet Halk Partililerin ve bizlerin son derece saygısı olduğunu belirtti. İlk önce bu böyle bilinmeli. Bu şekilde ucuz siyaset, popülist siyaset yaparak hiçbir yere varamazsınız. Daha henüz yeni başlıyoruz diyerek son beş sene içinde Zonguldak'ta kalıcı hiçbir hizmet yapmadığınızı itiraf etmiş biri olarak, kendi ayıbınızı, çalışmamazlığınızı, basiretsizliğinizi, beceriksizliğinizi, iş bilmezliğinizi bu şekilde popülist politikalar, popülist söylemler uygulayarak bir şekilde bunu bertaraf edemezsiniz. Zonguldak halkı bunlara tok. Bunlara da kanmayacaktır. Gerçek sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Zonguldak'ta iki ay sonra ilk gün itibariyle hayata geçirmeye başlayacağız. Zonguldak halkı bizi özledi, bizi bekliyor. Biliyoruz. Bu yönde de çalışmalarımızı bütün gücümüzle sürdürüyoruz." (Sertaç Özdemir)

31 MART TAHSIN ERDEM (4)-min

31 MART TAHSIN ERDEM (5)-min

Editör: Virda Şahin