Parklarda bulunan ve eskiyen çocuk oyun grupları, banklar tamamen yenilenip daha işlevsel hale getirilerek vatandaş ve çocukların kullanımına sunuluyor. Mevcut parklarda oyun grupları yenilenirken sayılarının artırılması ve çevre düzenlemelerinin de yapılması planlanıyor

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, şehir genelindeki park ve çocuk parklarında çalışma başlattıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın parklarda daha rahat edebilmeleri ve çocuklarımızın da daha güvenli oyun alanlarında oynayıp eğlenebilmeleri için park ve çocuk parklarında yenilenme çalışması başlattık. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

AK Parti Devrek İlçe teşkilatı iftar programında buluştu AK Parti Devrek İlçe teşkilatı iftar programında buluştu

Öte yandan, Devrek Belediyesi’nin vatandaşların yaya olarak daha rahat ve sağlıklı bir ortamda hareket edebilmeleri amacıyla başlattığı Cumhuriyet Alanı’nı yenileme çalışmaları da aralıksız olarak sürüyor. Devrek Belediyesi, eski terminal alanında yarım kalmış 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projesi ile Sahil Sokak Projesinin yapımına da çok yakında başlayacak. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-06-01-at-14.09.25

WhatsApp-Image-2023-06-01-at-14.09.25-(1)

Editör: Murat Barutçu