İkinci Amatör Küme’den Birinci Amatör Küme’ye yükselecek 7’nci takım, 4 Haziran Pazar günü belli oluyor. Kupa ya ev sahibi Filyos Ateşspor’un olacak, ya da Çaycumagücüspor’un.

Bu sezon toplam 7 takımın Birinci Amatör Küme’ye terfi edeceği İkinci Amatör Küme’nin sonuna gelindi. Merkez grubundan Asmaspor ile Terakkispor, Kilimli grubundan Göbü Gençlikspor, Ereğli grubundan Ereğli Demirspor ile Bayatspor, Çaycuma grubundan Devrek Bastonkentspor’un Birinci Amatör Küme’ye terfi ettiği İkinci Amatör Küme’de, son aynı zamanda 7’nci takım Çaycuma grubundan yükselecek.

Son haftaya 26 puanla ikinci sırada giren Çaycumagücüspor ile 24 puanla üçüncü sıradaki Filyos Ateşspor arasında yaşanan yarış, 4 Haziran Pazar günü saat 14.30’da Filyos sahasında sona erecek. Final niteliğindeki karşılaşmayı yönetecek hakem, Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından yarın açıklanacak.

İki puan farkla sıralanan takımlardan Çaycumagücüspor’a, Birinci Amatör Küme hedefine ulaşabilmesi için her türlü beraberlik yetecek. Rakibinin iki puan gerisinde yer alan Filyos Ateşspor’un ise rakibini mutlaka yenmesi gerekiyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Çaycuma'da oynanan karşılaşma, karşılıklı gollerle 1-1 sona ermişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

23’üncü hafta fikstürü Alaplı Belediyespor lehine... Yen ve bekle! 23’üncü hafta fikstürü Alaplı Belediyespor lehine... Yen ve bekle!

puan-5

Editör: Hüseyin EKİNCİ