AKP hükümetinin yaklaşan seçim nedeniyle oylarını başka partiye kaptırmak istemediği emekli kesime yaptığı son ilave yüzde 5’lik zam bu camiada tepkiyle karşılandı.

Yapılan zammın bir kilo et parasını bile karşılamaya yeterli olmadığını belirten emekliler; “En azından asgari ücret kadar aylık almak istiyoruz, dünyanın hiçbir ülkesinde emekli aylığı ev kirasından düşük değil, bizimki yaşamak değil eziyet çekmek” diyerek son zam konusunda tatmin edilmediklerini duyurdular.

Zonguldak’ta da görüşlerine başvurduğumuz emekliler hükümetin kendileriyle dalga geçer gibi bir tutum içinde bulunduğunu belirterek “kendileri saltanat sürüyorlar, bir vekil emekliyse yüzbinlerce lira aylık alıyor, biz ikinci iş yaptığımızda destek primi kesiyorlar, bu mu adalet” diyerek yaklaşan yerel seçimde iktidar partisinin bunun hesabını vereceğini belirttiler. (Sermet Aksu)

Durak değil çöplük! Durak değil çöplük!

Trafik cezasından kaçış: Zonguldak’ta sürücülerin sıra dışı çözümü! Trafik cezasından kaçış: Zonguldak’ta sürücülerin sıra dışı çözümü!

Çaycuma'da deprem! Çaycuma'da deprem!

Sakarlar Derneği tekerlekli sandalye dağıtacaklarını açıkladı Sakarlar Derneği tekerlekli sandalye dağıtacaklarını açıkladı

Zonguldak’ta o köyde tehlike! Vatandaşlar endişeli Zonguldak’ta o köyde tehlike! Vatandaşlar endişeli

Editör: Fadime Yılmaz Elma