Elma Park AVM’de işletmeciliğini  AK Parti önceki dönem Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Zonguldak Ziraat Odası Başkanı Şerafettin Albayrak’ın yaptığı Elmas Kafe Restoran düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Açılışa, AK Parti önceki dönem milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe eski başkanı Metin Karaduman, AK Parti önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, açılış ile ilgili yaptığı paylaşımda, "Şerafettin Albayrak ağabeyimizin Elmas Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açmış olduğu iş yerinde ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk. Hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, bereketli ve bol kazançlar dilerim" diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da, “Önceki dönem merkez ilçe yönetim kurulu üyemiz ve Zonguldak Ziraat Odası başkanı Şerafettin Albayrak abimizin Elmas Park yaşam merkezinde açmış olduğu iş yerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah bereketli işler nasip eylesin” dedi.

AK Parti Zonguldak önceki dönem milletvekili Hamdi Uçar ve AK Parti Merkez İlçe önceki dönem ilçe başkanı Metin Karaduman, önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyeleri de hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AK Parti önceki dönem Merkez İlçe Başkanlığında yönetim kurulu üyeliği de yapan Taşkın Bayrak, emekliliğini kutlamak için düzenlenen toplantıya katılanlara teşekkür ederek, “Dönem dönem toplandığımız dostlarımızla  emekliliğimizi kutlamak için buluştuk, Bu toplantıda bizi onurlandıran sayın  Metin Karaduman başkanımıza  önceki dönem sayın Hamdi Uçar vekilimize ve mevcut il başkanımız  sayın Mustafa Çağlayan ve özellikle sayın Dr. Ömer Selim Alan  belediye başkanımıza arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Zonguldak Ziraat Odası başkanım Şerafettin Albayrak abimin yeni işlerine de hayırlı bereketli olsun” dedi.

Programa katılanlara açılışı yapılan Elmas Kafe Restoranda yemek ikramı yapılırken, ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. (Haber: Ersen Berk ÇELİK)

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-11.19.19-(2)

Mecliste su polemiği emekliye indirimli su müjdesi Mecliste su polemiği emekliye indirimli su müjdesi

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-11.19.19

Editör: Murat Barutçu