Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde amcası Hüseyin Selam tarafından vurulan hakem Ekrem Selam’ın sağlık durumu ile ilgili Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Paylaşımda Selam’ın ameliyatının başarılı bir şekilde geçtiği ifade edildi.

Futbol tutkunu Hasan Ayaz, son yolculuğuna uğurlandı Futbol tutkunu Hasan Ayaz, son yolculuğuna uğurlandı

Yapılan paylaşım şu şekilde:

“Ekrem kardeşimizin yoğun bakım süreci devam etmekte olup, süreçteki ameliyatlarının başarılı bir şekilde geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

EKO’ muz çok kuvvetli ve direnci çok yüksek. Bu süreçten zımba gibi kalkacağına inanıyoruz.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Ailesi olarak bu zorlu süreçte Ekrem’e olan güvenimizi koruyor ve onun bu süreci atlatacağına olan inancımızı güçlü bir şekilde taşıyoruz.

Ekrem’in kuvvetli ve dirençli yapısı, bu süreçten başarıyla çıkacağına dair umutlarımızı arttırmaktadır.

Kendisine tekrar acil şifalar diliyor ve en kısa sürede tam anlamıyla sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Ailesine ve yakınlarına da bu zorlu süreçte güç ve sabır diliyoruz.”

OLAY

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Fırıncı Hüseyin Sokak'ta yaşanan trajik olay, aile içi şiddetin yürek burkan bir örneğini teşkil ediyor. Hüseyin Selam isimli amca, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü, simit fırınında çalışan yeğeni Ekrem Selam'ı silahla vurarak yaraladı.

Olay, Hüseyin Selam'ın, yanında getirdiği silahla yeğenini vurmasıyla başladı. Ekrem Selam, amcasının ani ve beklenmedik saldırısı sonucu ağır yaralandı. Amca Selam, işlediği suçun şokuyla hemen ardından kendisine de ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Olay yerine hızla ulaşan polis ve 112 Acil Servis ekipleri, kanlar içerisinde yere yığılmış halde buldukları amca ve yeğene ilk müdahaleyi yaparak onları hastaneye sevk ettiler. Hastaneye kaldırılan Hüseyin Selam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu