Zonguldak Haber – Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için, “Türkiye Liderliğine yürüyen İmamoğlu” dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi’nin açılışında düzenlenen konserin ardından yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanlığına aday olması beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “Türkiye Liderliğine yürüyen İmamoğlu” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türk Sanat Müziği konserinin tekrarlanmasını isteyen Ereğlililer, konser sonunda Belediye Başkanı Posbıyık’ın sanatçılara teşekkür çiçeği verirken yaptığı konuşmayı büyük heyecanla dinlediler.
Halil Posbıyık, İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “kıymetli dostum” ifadesini kullandı.
Posbıyık bu konuşmada desteğini şu sözlerle ifade etti:
“1990 yıllarında çok yakın dostum olan 2019 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimlerinden sonra dostluğundan benim liderliğime geçen ve şuanda koşar adımlarla inşallah dua ediyorum Türkiye’nin liderliğine doğru koşar adımlarla giden ve sizlerle bizi tanıştıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunduğumu belirtmek istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra ilk belediye başkanı olduğunda ilk geziye çıktığı şehir Karadeniz Ereğli’dir. İlk Sevgi Barış Dostluk Ödülü’nü bir milyon insanın arasında bu kentte almıştır.” Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-06-01-at-16.45.26

Şanlıurfa’da uyuşturucu ticaretinden aranan zanlı yakalandı Şanlıurfa’da uyuşturucu ticaretinden aranan zanlı yakalandı

Gel de reçel yap Gel de reçel yap

Yeni başkan kim olacak? Heyecanlı bekleyiş Yeni başkan kim olacak? Heyecanlı bekleyiş

14 yaşındaki çocuk boğuşma sırasında babasını vurdu! 14 yaşındaki çocuk boğuşma sırasında babasını vurdu!

Sapık sığınmacı 3 yaşındaki çocuğu taciz etti! Sapık sığınmacı 3 yaşındaki çocuğu taciz etti!

Editör: Virda Şahin