2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da kongre tarihi belli oldu. Kırmızı-Lacivertli yönetim, kongre tarihini 18 Haziran Pazar günü olarak belirledi. Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) saat 12.00’de gerçekleştirilecek kongrede, yeni başkan ve yönetim kurulu belli olacak. Kongre, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25 Haziran Pazar günü aynı yer ve saatte yapılacak.

BAŞKAN ADAYI MERAK KONUSU

Mevcut başkan Salih Demir’in sezonun bitmesine 6 hafta kala istifa etmesi boşalan başkanlık koltuğuna kimin oturacağı merak konusu. Dışarıdan herhangi bir adayın çıkmaması halinde Kırmızı-Lacivertli kulüp, başkanı yine kendi içinden seçecek.

Başkanla birlikte 25'e yakın kişiden oluşacak yeni yönetim kurulu, daha sonra görev bölümü yapıp 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başlayacak. AŞ Başkanı Hakan Hürfikir'le koordineli çalışacak yeni yönetim, iç ve dış transfer çalışmalarına yoğunlaşıp Ağustos ayında başlaması planlanan yeni futbol sezonunun kadrosunu kuracak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak

Editör: Hüseyin EKİNCİ