DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığı arasındaki yürürlükte bulunan Toplu İş Sözleşmesine ek protokol ile enflasyon ve iyileştirme zammı yapıldı.

Alınan bilgiye göre, ek protokolde 1 gruptakilere günlük yevmiye 406 TL olurken, ikinci gruptakilere ile 335 TL oldu. Aile-çocuk ve öğrenim yardımı, yakacak yardımı, diğer sosyal yardımlarda artış oldu.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu ve işyeri sendika temsilcisi Sinan Dırmandı katılarak ek protokol imza altına alındı.

Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu yaptığı açıklamada, “DİSK/Genel-İş Sendikamız ile Çaydeğirmeni Belediye Başkanlığı arasındaki yürürlükte bulunan Toplu İş Sözleşmesi’ ne ek protokol ile enflasyon ve iyileştirme zammı yapıldı. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e gösterdiği hassasiyet ve emeğe duyduğu saygıdan dolayı teşekkür ederim. Sendikamız üyesi işçi arkadaşlara da hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş de imzalanan ek protokolün çalışan işçi arkadaşlar hayırlı uğurlu olmasını diledi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi