Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile yüz yüze gerçekleştirilen toplantıda “LGS Hazırlıkları” değerlendirildi.

6 Haziran Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav (LGS) hazırlıklarını görüşmek, sahada sınav uygulama sürecinin başarılı yönetilebilmesi için yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirleri görüşmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun  başkanlığında Zonguldak Ölçme Değerlendirme Merkezi Toplantı Salonunda tüm İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda merkez ilçe ve 7 ilçedeki sınav binalarında yapılan hazırlıklar, alınan tedbirler, taşıma kapsamındaki öğrencilerin sınav binalarına taşınması, Kovid-19 pozitif ve temaslı öğrencilerin sınava alınma şekilleri, bina sınav komisyonlarınca sınav öncesi ve sınav günü yapılacak çalışmalar, sınav salonunda yapılan hazırlıklar, sınav binalarının temizlik ve hijyen açısından sınava hazır duruma getirilmeleri, iki oturum arasında okul içinde ve bahçelerde sosyal mesafeye uyum açısından alınacak tedbirler,İl temsilcilerinin yapacağı çalışmalar toplantıda konuşularak sınavın başarılı ve sorunsuz uygulanabilmesi için sınav uygulama süreci tüm boyutlarıyla değerlendirildi. İlçeler özelindeki durumlar istişare edilerek, uygulama sürecine yönelik sorular cevaplandı; başarı dilekleri ile toplantı sona erdirildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi