Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliği ile ER-KAR Turizm arasında indirim protokolü imzalandı.

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ile ER-KAR Turizm Şirket Yetkilisi Ertan Kargidan arasında imzalanan protokole göre tüm eğitim ve sağlık çalışanları Zonguldak Merkez Özel Halk Otobüsü ücretlerinde resmi fiyatlar üzerinden öğrenci tarifesi indirimi uygulanacak. Eğitim ve Sağlık çalışanları indirimden faydalanmak için personel kimlik kartını göstermesi yeterli olacak. İndirim Sözleşmesi 1 yıl geçerli olacak.

İndirim protokolü sonrası açıklama yapan Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar: “Bizim Memur-Sen olarak kullandığımız bir slogan var o da “Üyesini düşünen, sendikasını düşünen sendika” diyorduk. Ama bugün imzaladığımız bu anlaşmayla sadece üyesini değil Zonguldak’ta çalışan tüm Sağlık çalışanlarını ve tüm Eğitim çalışanlarını düşünen bir sendika hüviyetine büründüğümüzü, genele ulaştığımızı belirtmek istiyorum. İmzaladığımız bu anlaşmayla Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsü taşımacılığı yapan ER-KAR firmasıyla Zonguldak’ta çalışan bütün sağlık ve eğitim çalışanları bundan sonraki süreçte 1 yıl boyunca fiyat olarak öğrenci tarifesinden faydalanacağını belirtmek istiyorum. Sağlık ve Eğitim çalışanlarımız sendika kimliği ile değil kamu kimliğiyle bu indirimden faydalanabilecek. İnşallah kapsamı daha genişleterek bütün kamu çalışanlarını kapsayacak şekilde olmasını temenni ediyorum” dedi.

ER-KAR Turizm Şirket Yetkilisi Ertan Kargidan ise şunları söyledi: “ER-KAR Turizm uzun yıllardır Zonguldak’ta taşımacılık sektöründe hizmet göstermekte. Zonguldak’ta Özel Halk Otobüsü İşletmeciliğinde uzun süredir bir problemimiz vardı. Biz şirket olarak bu soruna el atmak istedik. Zonguldak’ımıza sahip çıkmak istedik. Bundan sonraki süreçte başkanımla yaptığımız protokol kapsamında da eğitim ve sağlık çalışanlarımız için öğrenci tarifesi uygulayacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi