Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği 12. Olağan Genel Kurulu Belediye SEKA Sosyal Tesislerinde yapıldı. Genel kurulda seçilen Yürütme Kurulu Üyeleri görev dağılımı yaparak çalışmalarına başladı.

Divan Başkanlığını Tüm Öğretmenler Birleşme ve Dayanışma Derneği (TÖB-DER) Çaycuma Şubesi eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanlarından Fikret Kilit’in, Divan üyeliklerini ise Şule Akyol ve İsmail Akyol’un yaptığı Genel Kurula Eğitim Sen üyelerinin yanı sıra emekli öğretmenler, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, CHP Çaycuma İlçe Sekreteri Ayşe Eşme ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sevda Bilici, Süleyman Karakabuk ve Ergün Güner, ADD Çaycuma Şube Başkanı Bayram Cura, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çaycuma Temsilcisi Tevfik Aydoğmuş, Eğitim Sen Gökçebey Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Şule Akyol katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Zeynel Bakıcı yaptı. ADD Çaycuma Şube Başkanı Bayram Cura da bir konuşma yaptı. Yürütme Kurulu Üyesi Çağdaş Aksakal tarafından Çalışma Raporu özet olarak okundu, Orhan Çakmak tarafından ise Mali Rapor okundu.

Raporların aklanmasından sonra yapılan seçimlerde İsmet Akyol, Mahir Akşan, Hatice Dilek, Süleyman Fırat Demirbaş ve Mahir Çam Yürütme Kurulu Üyeliklerine seçildiler. Ayrıca 57 kişilik Eğitim Sen Zonguldak Şube Genel Kurul delegesi de seçildi.

Yeni seçilen Yürütme Kurulu Üyeleri kendilerini tanıtarak yapacakları çalışmalar hakkında konuştular.

Seçilen Yürütme Kurulu görev dağılımı yaparak çalışmalarına başladı.  İsmet Akyol Çaycuma Temsilcisi olurken Mahir Çam Mali Sekreter, Hatice Dilek Kadın ve Eğitim Sekreteri, Süleyman Fırat Demirbaş

Kültür ve Sanat Sekreteri, Mahir Akşan da Örgütlenme ve Hukuk Sekreteri olarak görev yapacak.

O belde doğalgazla tanışacak! O belde doğalgazla tanışacak!

Yürütme Kurulu yaptığı açıklamada tüm eğitim ve bilim emekçilerinin sorunlarının çözülmesi için mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, eğitim emekçilerini Eğitim Sen'de birleşmeye, üye olmaya davet etti. Hak aramanın yanı sıra Çaycuma'da sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra çocuklara yönelik etkinliklerde de Eğitim Sen olarak çok önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği Yürütme Kurulu, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Çaycuma Belediyesi ile birlikte 22 Ekim 2023 Pazar günü yapacakları 'Çocuk Şenliği'ne katılım çağrısı yaptı. (Haber merkezi)

Zonguldak Filistin için ayakta! Zonguldak Filistin için ayakta!

Kadırga'da korkunç olay! Beton zemine düştü! Kadırga'da korkunç olay! Beton zemine düştü!

İsrail Gazze'de katliam yaptı; Hastaneyi bombaladı, 500'den fazla ölü var İsrail Gazze'de katliam yaptı; Hastaneyi bombaladı, 500'den fazla ölü var

ABD Başkanı Biden’den skandal açıklama! Dünya karışacak! ABD Başkanı Biden’den skandal açıklama! Dünya karışacak!

Editör: Murat Barutçu