Zonguldak Haber- Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun yaptığı açıklamada, “Millet İttifakı'nın ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı'na sayılı günler kala milletvekili adaylarımızın kesinleşmesiyle artık tüm gücümüzle, durmaksızın çalışarak adaylarımızla halkımızı buluşturacağız” dedi.

Uzun açıklamasında, “Hem örgütümüzden ,hem ittifak kontenjanından belirlenen adaylarımızın hepsi liyakat sahibi ve çalışkan isimlerdir” diyerek şunları söyledi:

Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

“Milletvekili aday listemize bir takım tepkilerin olması gayet doğaldır. Ben bunca yıldır tepki gösterilmeyen herkesin memnun kaldığı bir liste hiç görmedim. Siyasetin doğası budur .Bizler başından beri altı parti ittifak halindeyiz ,mücadeleyi birlikte büyüttük.

İktidarın değişmesi isteğimiz milletvekili listelerinin ,aday sıralamalarının ve diğer tüm hoşnutsuzlukların önündedir. Hedefimiz bellidir.15 Mayıs sabahı ülkemizde hep birlikte baharı yaşamaktır” (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu