Fevkani Köprünün yıkılmaya başlanmasıyla birlikte köprü içindeki çelik ve demir konstrüksiyon ortaya çıktıkça inanlar da şaşırmaya başladı.

Bu arada ortaya çıkan malzemenin çürümüş olmaktan çok uzak olduğu da görüldü. Önceki dönem CHP merkez İlçe başkanı Ebru Uzun da bu konuda bir açıklama yaparak Belediye başkanı Selim Alan’ı suçladı. Uzun ayrıca Alan’ı gereksiz bir biçimde eski başkan Muharrem Akdemir’i suçladığının da altını çizdi. Ebru Uzun, Alan’ın yaptığı açıklamaya da şu şekilde cevap verdi:

Zonguldak’ta genç kız çakmak gazıyla yaşamına son verdi! Zonguldak’ta genç kız çakmak gazıyla yaşamına son verdi!

“Hele hele açıklamaya bak .

Bir insan lakabının hakkını bu kadar iyi verebilir. Kurnazlıkta üstüne yok şimdide ihaleyi Muharrem Akdemir'e yıktı.

Tamam 2017 'de Muharrem başkan güçlendirme ihalesini yaptı sonra iptal etti doğrudur. Esnafa senin gibi diş geçiremedi, dükkanları belli süre bakım için boşaltın denilen esnaf toplaşıp CHP İl Başkanlığında almıştı soluğu ama bu süreçte toplaşıp AKP İl Başkanlığına gittiklerini göremedik.

Dilinde tüy bitmişmiş..!!

 Hadi Muharrem başkan yapamadı sen yıkmayıp güçlendirseydin, bizim de dilimizde tüy bitti yıkma demekten.

Fevkani köprüyü yeterince konuştuk bu çürük yapı, artık önümüze bakalım diyorsun.

Doğru diyorsun yeterince konuştuk ve sen bildiğini okuyorsun, yıkmaya başladın.

Çürük dediğin köprüyü iş makineleri zor yıkıyor. Yıkım çalışmasına yakından bakan her vatandaş gerçeği görüyor hatta işin ehli olduğunu düşündüğümüz kişiler bile ortaya çıkan görüntü karşısında şaşkınlık yaşıyor. İstersen o etrafa kurduğun bariyerleri biraz yükselt, görmeyelim  köprünün demir ağlarla örüldüğünü, görmeyelim ışıldayan çelik ayakları!!

Evet bundan sonra Fevkani köprüyü konuşmayacağız. Bundan sonra bir araba parasına sattığın köprünün nitelikli hurdasının gerçek tonunu ve ederini konuşacağız, satmaya çalıştığın diğer yerleri konuşacağız.

Çeyizinden getirmedin sonuçta kamu zararı var hepsini konuşacağız.

Gözlerini açsınlar demişsin ya, gözlerimizi dört açtık. Öyle körü körüne ben yaptım oldu diyemezsin.”

(Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu