İkinci el araçlarda, fırtına gibi değişim! İkinci el araçlarda, fırtına gibi değişim!

Düzce Haber – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Düzce Üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu arasında gerçekleştirilen protokol ile işletmelerde istihdam edilen üniversite mezunu çalışanlar ve yöneticilerin üniversite mezunlarının istihdama katılımda ihtiyaç duydukları yabancı dil becerilerinin tespiti konusunda anket ve görüşmeler yoluyla ulaşılması planlanmaktadır.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ı ziyaret eden Düzce Üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Osman Dülger ve Öğretim Görevlisi Zeynep Övdür Uğurlu, projenin detayı, alınması beklenen çıktılar ve akademik katkıları hakkında bilgiler verdi.

Projeye göre; Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Osman Dülger'in yürütücü, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Zeynep Övdür Uğurlu'nun araştırmacı olduğu ‘‘Üniversite Mezunlarının İstihdama Katılımda İhtiyaç Duydukları Yabancı Dil Becerilerinin Tespiti'' başlıklı bilimsel araştırma projesi dahilinde, DTSO üye işletmelerde istihdam edilen üniversite mezunu çalışanlar ve yöneticilerin görüşlerine anketler ve görüşmeler yoluyla ulaşılması planlanmaktadır.

İş hayatında yabancı dil ihtiyaçlarına dair anket ve görüşme yoluyla veri toplanmasına ilave olarak iş hayatı temsilcileri, akademisyenler ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla oturum düzenlenecek.

Gerçekleştirilen çalışmaların sonucunda elde edilen araştırmanın ışığında İngilizce öğretim programlarının ihtiyaca yönelik düzenlenmesi ve geliştirilmesine yönelik bir rapor hazırlanacak. İHA

Kastamonu’da 39 köy yolu ulaşıma açıldı! Kastamonu’da 39 köy yolu ulaşıma açıldı!

Kulakların pasını sildiler Kulakların pasını sildiler

Kaza yaptı, acısıyla değil, bilgisayarla ilgilendi Kaza yaptı, acısıyla değil, bilgisayarla ilgilendi

Kastamonu'da genç zekalar için geri dönüşebilirlikte yaratıcılık yarışması Kastamonu'da genç zekalar için geri dönüşebilirlikte yaratıcılık yarışması

Husumetlisi tarafından, evinin önünde öldürüldü! Husumetlisi tarafından, evinin önünde öldürüldü!

Kastamonu'da sıfır atık müzikal tiyatro gösterisiyle öğrenciler bilinçlendi Kastamonu'da sıfır atık müzikal tiyatro gösterisiyle öğrenciler bilinçlendi

ABD'den Gelen Ceza Kripto Piyasasını Salladı! ABD'den Gelen Ceza Kripto Piyasasını Salladı!

Sebepsiz yere arkadaşını, başından bıçakladı! Sebepsiz yere arkadaşını, başından bıçakladı!

Eğlence mekanında tartıştığı şahsı, silahla vurdu! Eğlence mekanında tartıştığı şahsı, silahla vurdu!

Sınıfta genç kızı darp ettiler! Sınıfta genç kızı darp ettiler!

Düzce'de araç sayısı 135 binin üzerinde! Düzce'de araç sayısı 135 binin üzerinde!

Kamyonla otomobilin çarpışması sonucu, bir aile kazada yok oldu! Kamyonla otomobilin çarpışması sonucu, bir aile kazada yok oldu!

Cumayeri'nin kalbi yenileniyor! Cumayeri'nin kalbi yenileniyor!

 

Editör: Virda Şahin