Zonguldak Dolandırıcılık Bürosu Türkiye’de milyonlarca insanı 5.000.000 TL’den fazla dolandıran ve 39 suçtan sabıkası bulunan şüpheli M.G’yi iki aylık uzun süren takip sonucunda Samsun’da yakaladı.

Zonguldak Adliyesine çıkarılan M.G., “Assolistler en son çıkar. Yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum” şeklinde pişkince konuştu.

Olay neydi;   

İçme suyu hattı çalışmasında göçük: 3 işçi öldü! İçme suyu hattı çalışmasında göçük: 3 işçi öldü!

Türkiye’de 100’den fazla vatandaşı 5.000.000 TL’den fazla tutarda dolandıran, ülke genelinde  bir çok ilde başsavcılık hakkında soruşturma yürütülen Şantaj, Tehdit, CB Hakaret, Dolandırıcılık, Nitelikli Dolandırıcılık gibi toplamda 39 ayrı suçtan dolayı hakkında arama kararı bulunan şüpheli M.G daha önce Eskişehir ve Ankara illerinde polisten son anda kaçmıştı. Zonguldak Dolandırıcılık Bürosu ekipleri 2 aylık teknik takipli çalışma sonucu şüpheliyi Samsun’da yakaladı.

Yakalanan şüpheli M.G, Zonguldak’a getirilerek gözaltına alındı.

Gözaltının ardından M.G isimli şüpheli emniyette ki işlemlerinin M.G isimli şüpheli Zonguldak Adliyesine getirildi.

Adliyeye çıkarken M.G isimli şüpheli Adliyeye götürüldüğü sırada gazetecileri görünce şov yaptı;  “Assolistler en son çıkar. Yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum” şeklinde pişkin pişkin konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Zonguldaklı iş insanından çalışanına taciz Zonguldaklı iş insanından çalışanına taciz
Zonguldak'ta saplantılı aşık dehşeti Zonguldak'ta saplantılı aşık dehşeti
İstanbullu hakemle Zonguldak Kömürspor da yenilmiyor, Bucaspor da! İstanbullu hakemle Zonguldak Kömürspor da yenilmiyor, Bucaspor da!

Editör: Murat Barutçu