Zonguldak’ta sabah saat 08.00 sıralarında, Beycumalı oldukları iddia edilen iki vatandaş arasında kız isteme olayları nedeniyle çıkan tartışmada M.G. (58) iki bacağından da vurularak yaralandı. 
Zonguldak’ta Meşrutiyet Mahallesi Papatya Sokak’ta, daha önce kızını istediği babayı silahla vurarak yaralayan zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 
Alınan bilgiye göre, olay sabah saat 08.00 sıralarında Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nin arkasında bulunan Papatya Sokak’ta meydana geldi. Beycumalı olduğu iddia edilen zanlı olay yerine gelerek, daha önce kızını istediği ama vermediği gerekçesiyle M.G.’ye pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. 
Eşi ve kızın yanında vurulan M.G. kanlar içerisinde yer kaldı. Şüpheli şahıs ise ateş ettikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. M.G., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı. 
Öte yandan, şüphelinin daha önce vurulan şahıstan kızını istediği ama kızın duruma olumsuz bakması nedeniyle bir evliliğin olmadığı iddia edildi. Sonrasında ise kızı rahatsız etmeye devam eden şüpheli ile ilgili kız ise zaman zaman şikâyetçi olduğu öğrenildi. 
M.G.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Aynı AVM’de ikinci intihar! Genç kadın 5. Kattan atladı! Aynı AVM’de ikinci intihar! Genç kadın 5. Kattan atladı!

Baldızına mesaj atanla çıkan tartışma kanlı bitti Baldızına mesaj atanla çıkan tartışma kanlı bitti

Yüksekten düşen çocuk ağır yaralandı! Yüksekten düşen çocuk ağır yaralandı!

7 yaşındaki çocuk 7. kattan aşağıya düştü! 7 yaşındaki çocuk 7. kattan aşağıya düştü!

Çaycuma'da ölümlü kaza! Çaycuma'da ölümlü kaza!

Editör: Murat Barutçu