Zonguldak’ta evden cephane çıktı! Zonguldak’ta evden cephane çıktı!

Kastamonu Haber – Kastamonu'da görev yapan çocuk doktoru Dr. Bekir Mete Oymak, görev başında geçirdiği kalp krizi sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Dr. Bekir Mete Oymak, kendini iyi hissetmediğini belirterek lavaboya gitmek istedi. Lavaboya gittiği sırada fenalaşan doktora, servisteki arkadaşları ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı. Ardından acil servise kaldırılan Oymak, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

 

8 kişi ölmüştü! İlk ifade ortaya çıktı! 8 kişi ölmüştü! İlk ifade ortaya çıktı!

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Dr. Oymak'ın vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı.

Dr. Bekir Mete Oymak, 2003 yılında Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde göreve başlamış ve ardından 8 yıl Kastamonu Devlet Hastanesi ve Bozkurt İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapmıştı.

'Kesik baş' cinayetinde 3 tutuklama 'Kesik baş' cinayetinde 3 tutuklama

Belediye Başkanından çöpünü bırakanlara mesaj! Belediye Başkanından çöpünü bırakanlara mesaj!

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Polikliniği'nde görevli olan Dr. Oymak, mesleğine olan bağlılığı ve hastalarıyla yakın ilgilenmesiyle tanınıyordu. İstirahat günlerinde bile hastaneye gelerek çalışanları ve hastalarıyla yakından ilgilenen Oymak'ın ani vefatı, hastanedeki mesai arkadaşları ve hasta yakınlarını derin üzüntüye boğdu. İHA

Meteoroloji uyardı: Bir kez daha geliyor! Meteoroloji uyardı: Bir kez daha geliyor!

AW945045_01

Editör: Virda Şahin