Bolu yanmaya devam ediyor! Bolu yanmaya devam ediyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, bugün Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük çevreleri ile Kastamonu'nun batı kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.
Yurdun kuzey kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük çevreleri ile Kastamonu'nun batı kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyi ve Trabzon'un doğu kesimlerinde yağışlar kuvvetli olabilir.
Hava sıcaklığı İç Ege, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde 8 ila 12 derece azalacak, diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette olacak. Ancak Kıyı Ege ve Orta ile Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatıdan yer yer kuvvetli rüzgarlar (30-60 kilometre/saat) bekleniyor.
Günün en yüksek sıcaklıkları bazı illerde şu şekilde olacak:
Ankara: Az bulutlu, 28°C
İstanbul: Az bulutlu, 29°C
İzmir: Az bulutlu ve açık, 35°C
Adana: Az bulutlu ve açık, 35°C
Antalya: Az bulutlu ve açık, 38°C
Samsun: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 28°C
Trabzon: Parçalı bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 28°C (Sabah saatlerinde doğu ilçelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor.)
Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 32°C
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, 42°C İHA

Koyun kavgası kanlı bitti! Koyun kavgası kanlı bitti!

Tavuk yüklü kamyon uçuruma devrildi, yüzlerce tavuk telef oldu Tavuk yüklü kamyon uçuruma devrildi, yüzlerce tavuk telef oldu

Merkez Bankası Başkan Yardımcıları değiştirildi! Merkez Bankası Başkan Yardımcıları değiştirildi!

Milli Eğitim’de operasyon! Milli Eğitim’de operasyon!

Editör: Virda Şahin