Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Üzülmez Şubesi Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Dursun İris'in çocukları Dilara ile Atakan, düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Çiftin en mutlu gününe siyaset, sendika ve davetliler yoğun ilgi gösterdi.
Nikâh törenine katılan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, genç çifti ve ailelerini bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Törenin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çağlayan, İris ve Uysal ailelerini tebrik ederek yeni evli çifte mutluluk dileklerini iletti.
Çağlayan paylaşımında, "Genel Maden İşçileri Sendikası Üzülmez Şubesi Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Sayın Dursun İris'in kıymetli evlatları Dilara ile Atakan kardeşlerimizin nikâh merasimine katılarak bu anlamlı ve mutlu günlerinde yanlarında olduk. İris ve Uysal ailelerini gönülden tebrik ediyor, Dilara ve Atakan kardeşlerimize ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin." ifadelerine yer verdi.
Yoğun katılımla gerçekleşen nikâh töreninde davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, Dilara ve Atakan çifti yeni hayatlarına "evet" diyerek unutulmaz bir güne imza attı.








