Devrek'te silahlar konuştu; 2 yaralı Devrek'te silahlar konuştu; 2 yaralı

Zonguldak Haber – Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Sercan Camcı’nın iki gün önce bir grubun saldırısına uğramasının ardından sular durulmuyor. 
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde iki gün önce iddialara göre aralarında daha önce sözlü tartışma geçen bir grup; gece 21.30 sıralarında Sercan Camcı’ya saldırı gerçekleştirdi. 
Olay, Devrek ilçesi Eski Mahalle Alparslan Sokak’ta saat 21.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre daha önce aralarında bilinmeyen bir sebeple husumet bulunan bir grup kalabalık; Sercan Camcı'ya saldırdı. Aldığı darbelerle yaralanan Sercan Camcı hastaneye kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili yapılan soruşturmada E.H., Y.E.G. C.B. ve M.D., isimli şahıslar ise gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan Uzman Çavuş C.B. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.  
Öte yandan, Devrek’te Roman vatandaşlar ile ilçenin yerlileri arasında sürekli bir husumet olduğu, kavganın ise bundan dolayı çıktığı iddia edildi. 
Ayrıca, 28 Mayıs Pazar günü iki taraf arasında çıkan kavga da karakolda sona ermişti. Karakolda polislerin önünde uzlaştıklarını söyleyen taraflar, dışarıda ise kin beslemeye devam ettiler. Daha sonra ise kamuoyunun yakından takip ettiği olaylar yaşandı. 
Olayların ardından İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın da Devrek’e giderek, müdahalede bulunduğu iddia edildi. 
Diğer iddia ise, tarafların gruplaşmaya başladıkları ve farklı illerden yakınlarını da çağırarak yeni olaylar için hazırlık yaptıkları oldu.  Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-06-01-at-11.33.18

Sahile vuran varil ekipleri harekete geçirdi Sahile vuran varil ekipleri harekete geçirdi

Açık yem poşetini fırsat bilen güvercinler karınlarını doyurdu Açık yem poşetini fırsat bilen güvercinler karınlarını doyurdu

Babasını karşılamak için beklerken babasının öldüğünü öğrendi Babasını karşılamak için beklerken babasının öldüğünü öğrendi

Depremde yıkılan kuruyemiş dükkanında ayçiçekleri boy verdi Depremde yıkılan kuruyemiş dükkanında ayçiçekleri boy verdi

Editör: Virda Şahin