Zonguldak’ın Devrek ilçesi, altyapı sorunlarının çözümüne yönelik önemli bir yatırım daha aldı. Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ın girişimleriyle, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilçeye 7 milyon TL tutarında altyapı desteği sağlandı.

Sağlanan bu hibe desteği, özellikle yağmur suyu ve kanalizasyon sistemlerinin yenilenmesi için kullanılacak. Proje kapsamında kullanılacak koruge boruların ilk bölümü ilçeye ulaştı.

Devrek’te zabıta polemiği büyüdü: Belediye “görevden alma yok, izin var” dedi
Devrek’te zabıta polemiği büyüdü: Belediye “görevden alma yok, izin var” dedi
İçeriği Görüntüle

Devrek Belediyesi, altyapı yatırımı sayesinde hem sel ve taşkın risklerinin azaltılacağını hem de yaşam kalitesinin artırılacağını belirtti. Başkan Özcan Ulupınar, bu destek dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, AK Parti Zonguldak milletvekillerine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’a ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi