Devrek’te belediye, ilçedeki emniyet teşkilatına yeni araç desteğinde bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün iftar programında yapılan açıklamayla, güvenlik hizmetlerinin güçlendirileceği duyuruldu.

BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve Kaymakam Onur Alp Bıçakcı, gece gündüz fedakârca görev yapan emniyet güçlerinin hizmet kalitesini artırmak için sıfır araç tahsisi yapıldığını belirtti.

GÜVENLİĞE YENİ GÜÇ

Yeni araç desteği ile Devrek’te güvenliğin gücüne güç katılması hedefleniyor. İlçe halkının huzur ve güvenliğinin artırılması için yapılan bu adım büyük önem taşıyor.

Devrek’te Küçük Hafızlara Mukabele İçin Plaket Verildi
Devrek’te Küçük Hafızlara Mukabele İçin Plaket Verildi
İçeriği Görüntüle

EMEKLİ MÜDÜRE TEŞEKKÜR

Ayrıca emekliliğe ayrılan İlçe Emniyet Müdürü Nihat Özdemir’e ilçeye sunduğu kıymetli hizmetler için teşekkür edildi ve kendisine sağlıklı bir yaşam dilendi.

Kaynak: Haber Merkezi