AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, BastonPark’ta kurulan Antika ve Bit Pazarı’nı gezerek hem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında tezgâhları dolaşan heyet, esnafa hayırlı işler dileyip vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

NOSTALJİ VE KÜLTÜR BİR ARADA

Geçmişin izlerini günümüze taşıyan ve nostaljik atmosferiyle dikkat çeken Antika ve Bit Pazarı, Devrek’in sosyal hayatına renk katıyor. Kültür, sanat ve sosyal etkinliklerle ilçenin canlılığını artıran bu tür organizasyonların, bölgenin sosyal dokusuna önemli katkılar sunduğu ifade edildi.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Özmekik, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi, Belediye Meclis Üyeleri ve ASKON (Anadolu Aslanları İş İnsanları Derneği) Amerika Bölge Başkanı Ayhan Özmekik de hazır bulundu.

Devrek’e Modern Atıksu Arıtma Tesisi geliyor
Devrek’e Modern Atıksu Arıtma Tesisi geliyor
İçeriği Görüntüle

DEVREK’İN SOSYAL HAYATINA DESTEK

Çolakoğlu ve Ulupınar, Antika ve Bit Pazarı’nda gerçekleştirilen gezinin ardından, kültürel ve sosyal etkinliklerin ilçenin yaşam kalitesine katkı sağlamaya devam edeceğini vurguladılar.

Kaynak: Haber Merkezi