Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım nedeniyle Bolu’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devasa heykelini yaptıracağını açıkladı.

Başkan Özcan, 18 Nisan 2023’te twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bolu’yu güzelleştirmek için çalışıyoruz, ‘heykelci zihniyet’ diyorlar. Şeref sözü veriyorum. PKK ile çözüm sürecinde kirli pazarlıklar yapan FETÖ ile kol kola yürüyen, milleti açlıkla imtihan eden RTE, seçimi 1 kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir RTE heykeli dikeceğim.” Şeklinde ifadeler kullanmıştı.

28 Mayıs’ta yapılan seçimlere göre bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın heykelinin yapılması konusunda Başkan Erdoğan’a mektup yazdığını ifade eden Özcan, “Laf delikanlının ağzından bir kere çıkar” dedi.

Özcan’ın konu ile ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Recep Tayyip Erdoğan’a seçimden önce bir tweet attım, atmaz olaydım… Laf delikanlının ağzından bir kere çıkar. Fakat mevzuata göre yaşayan birinin heykelinin dikilmesi için kişiden muvafakat alınması lazım. Ben de sözümü tutabilmem için Sayın Cumhurbaşkanı’na mektup yazdım ve kendisinden muvafakat istedim.”  /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Fm53isfXkAEx2vU

Akın Kaçmak’ın ölümünün ardından sular durulmuyor! Evini ateşe verdiler! Akın Kaçmak’ın ölümünün ardından sular durulmuyor! Evini ateşe verdiler!

Yangında can pazarı! Yangında can pazarı!

Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti! Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti!

Yokuşta aracı kaldıramayınca kazaya neden oldu Yokuşta aracı kaldıramayınca kazaya neden oldu

Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu! Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu!

Editör: Murat Barutçu