Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ali Babacan Devrek’e gelerek belediye ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Babacan’ı  CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, CHP Zonguldak Milletvekili adayları  Eylem Ertuğrul, Doğa Şanlıoğlu ve vatandaşlar karşıladı.

Devrek’te ilk olarak Bastoncular Çarşısı’nı ziyaret eden Babacan, baston ustalarıyla sohbet etti. Devrek Kent Müzesi’ni de gezen Babacan, “Belediye tarafından oluşturulan Kent Müzesiyle Devreklilerin kültür ve sanatına sahip çıktığını"  söyledi. Babacan, Kent Müzesi ziyaret defterine de duygu ve düşüncelerini yazdı.

Daha sonra Devrek Belediye Başkanlığına geçen Babacan,  Başkan Çetin Bozkurt’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Millet İttifakı’nın Türkiye'deki tüm toplum kesimlerini temsil ettiğini belirten  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Ortak akılla hukukla bilimle biz işimizi yapacağız. Ülkeyi öyle bir yöneteceğiz ki doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak” dedi.

Habibe Yanteri hayatını kaybetti Habibe Yanteri hayatını kaybetti

Başkan Çetin Bozkurt da, kendilerini onurlandırdıkları için Ali Babacan’a teşekkür etti, ziyareti anısına dünyaca ünlü bir Devrek Bastonu hediye etti.

Ali Babacan daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini dinledi. (Haber Merkezi)

ali-babacan-devrek-(9)

ali-babacan-devrek-(10)

ali-babacan-devrek-(5)

ali-babacan-devrek-(6)

ali-babacan-devrek-(8)

ali-babacan-devrek-(2)

ali-babacan-devrek-(3)

ali-babacan-devrek-(4)

Zonguldak'ta saplantılı aşık dehşeti Zonguldak'ta saplantılı aşık dehşeti
Emeklilere bir müjde daha geldi Emeklilere bir müjde daha geldi

Editör: Murat Barutçu