İlimize Malatya’dan gelen deprem mağduru Cengiz Man ve eşi Yadigar Han,  İyi Parti Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük ve yönetim kurulu üyelerinin önderliğinde Genel Maden İşçileri Sendikası Üzülmez Şubesini ziyaret ettiler.

Maden işçilerinin deprem bölgesindeki başarılı ve son derece gayretli çalışmalarına bizzat şahit olduğunu belirten depremzede Cengiz Han, “ Sizlerin  yaralılarımızı ve ölülerimizi enkazın altından çıkarmak için nasıl çaba sarf ettiğinize  gözlerimlerimizle şahit olduk. Allah hepinizden tek tek razı olsun” dedi.

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, “ Madenci kardeşlerimizin deprem bölgesinde çok zor şartlar altında çalıştıklarını iyi biliyoruz. Tüm  zorluklara rağmen de görevlerini yapmışlardır. Yüce rabbim ayaklarına taş değdirmesin” dedi.

Üzülmez Şube Başkanı  Sefer Karakabak ve deprem bölgesinde görev yapan madenciler, duygulu anların yaşandığı ziyaret de “ Türkiye Taşkömürleri Kurumu olarak deprem bölgesinde  MTA’dan gelen 51 bin kişi de dahil 3851 bin kişi görev aldık. Çalışma şartlarımız oldukça ağırdı. Hava sıcaklığı gündüz -2 gece – 14 ile 15 derece idi.  Buna rağmen Maden işçileri olarak bizler görevimizi yaptık. İnşallah böyle felaketleri ülke olarak bir daha yaşamayız” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin