Olay, Fener Caddesi sahil kısmında saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Şile Feneri'ne yakın bir kayalık alanda dolaştığı iddia edilen yabancı uyruklu kadın, dengesini kaybederek denize düştü. Düşen kadının kayalık kısımlara çarptığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Uzun uğraşlar sonucu çıkarılan kadının cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Denizde kaybolan genç öğretmenden acı haber

 Samsun’da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 24 yaşındaki öğretmen kurbağa adamlar tarafından bulundu. Hastaneye kaldırılan genç öğretmen hayatını kaybetti.

Olay, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Cumhuriyet Mahallesi sahil kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre annesi, ablası ve diğer yakınları ile birlikte Atakum sahiline yüzmek için giden Halil Arıcı bir süre sonra akıntıya kapıldı. Gözden kaybolan genç öğretmen için Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hem su altında hem de su üstünde arama çalışması başlatıldı. 2 saat süren arama neticesinde genç öğretmen kurbağa adamlar tarafından bulundu. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan genç, yaşam mücadelesini kaybetti.
Öte yandan denizde boğulan gencin bu yıl İngilizce öğretmeni olarak Hatay’ın Kırıkhan ilçesine atandığı öğrenildi. (İHA)

AW009179_02

AW009179_03

Öğrencilerden duygulandıran hareket Öğrencilerden duygulandıran hareket

AW009179_01

AW009168_04

AW009168_03AW009168_01

Editör: Murat Barutçu