28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Cumhuriyet Halk Parti Zonguldak milletvekilli seçilen Deniz Yavuzyılmaz ile Eylem Ertuğ Ertuğrul mazbatasını aldı.

Zonguldak Adliyesinde düzenlenen törende İl Seçim Kurulu Başkanı Müjgan Demiröz, CHP Zonguldak milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ile Eylem Ertuğ Ertuğrul’a mazbatalarını takdim etti.

Milletvekilleri Yavuzyılmaz ve Ertuğrul, mazbatalarını aldıktan sonra Adliye binası önünde bekleyen kalabalık partililerin tebriklerini kabul ederek 28 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde herkesin oy kullandığı sandığa sahip çıkmalarını istediler.

Burası Zonguldak, burası domuzbağı ile can alan teröristlerin değil, domuzdamı ile cankurtaran madencilerin memleketi diyerek konuşmasına başlayan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, şunları söyledi:

YAVUZYILMAZ: “İNSANLARIMIZI KORKUTAN BİR SİYASET ANLAYIŞINDAN TÜRKİYE’Yİ KURTARACAĞIZ”

“Milletimizin iradesini temsil eden mazbatalarımızı bugün iki milletvekili olarak teslim aldık.  Biliyorsunuz uzunca bir süredir hem Zonguldak’ta hem Türkiye’de Ak Parti kutuplaştırıcı bir siyaset yolu izliyor. Burası Zonguldak, burası domuzbağı ile can alan teröristlerin değil, domuzdamı ile cankurtaran madencilerin memleketi. İnsanlarımızı tehdit eden,  insanlarımızı korkutan bir siyaset anlayışından Türkiye’yi kurtaracağız ve temiz siyasete herkesi tüm iktidarda şu anda bulunan partileri de davet edeceğiz, bu noktaya getireceğiz. Önümüzde çok kritik bir seçim var. Bu seçim hem baharın geleceği bir seçim olacak, hem tüm vatandaşlarımız nefes alacak, artık yukarıdan konuşan, ne yapmamız gerektiğini söyleyen kibirli bir yönetimden, yönetim anlayışından Türkiye’yi kurtarma zamanı gelmiştir. Hep birlikte sandığa gideceğiz ve insanlarımızı üzen, yoran, hazineyi hortumlayan, hazinenin altında delikler açıp 3-5 yandaşı zengin edip 85 milyonu fakirleştiren bu yönetimden Türkiye’yi hep birlikte kurtaracağız.

YAVUZYILMAZ: “YOLUMUZ EN BÜYÜK MİLLİYETÇİ ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YOLUDUR”

28 Mayıs günü sabah saat 06.00’da sandıkların başında olacağız ve sandıkların başından hem sandık görevlilerimiz, hem müşahitlerimiz, hem de o sandıkta oy kullanan vatandaşlarımız olarak ayrılmayacağız. Müşahitlerimiz sandık çevresi olan sınıfın içinde görevlerini yapacaklar. Eğer bir sandık kurulu başkanı bizim müşahidimize ‘hayır sen sınıfın içinde duramazsın, sandığı görebileceğin yerde duramazsın, sınıfın dışına çık’ derse müşahidimiz buna direnecek ve asla o sınıftan dışarı çıkmayacak. Duymayan kulaklar şimdiden bunu duysun. Bu sandık nöbetini tutacağız, hem şehir merkezlerindeki mahallelerde, hem köylerde sandıkların sağlıklı bir şekilde sayılmasını oy verme işlemlerinin hilesiz bir şekilde yapılmasını, hem Cumhuriyet Halk Partisi, hem ittifak partileri, hem oy ve ötesi Türkiye gönüllüleri ve gönül vermiş tüm vatandaşlarımızla birlikte başaracağız. Bizim yolumuz; en büyük Milliyetçi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bizim yolumuz; milliyetçiliği Kıbrıs’ta 5 parmak dağlarına yazan halkçı Bülent Ecevit’ini yoludur. Bizim yolumuz; tüm vatandaşlarımızı aynı gönülle birleştiren 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yoludur.

Yolumuz açık olsun, umudumuz bol olsun. Omu omuza mücadele verip 29 Mayıs sabahında Zonguldak’ta, Türkiye’de baharı getirmek dileği ile saygılar sunuyorum.”

ERTUĞRUL: “ZONGULDAK’I ÖTELENMİŞ ŞEHİR OLMAKTAN ÇIKARTACAĞIZ”

28 Mayıs günü tekrar sandık başına gideceğiz asla yılgınlığa kapılmayacağız diyen CHP Zonguldak milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul: “Uzun bir siyasi yolculuğun ardından bugün mazbatamızı almak nasip oldu. Bu yolculukta beraber çalıştığımız, bize her zaman destek olan öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi örgütündeki görevli yönetici arkadaşlarımıza, bize bu görevi layık gören Zonguldaklı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah şehrimize güzel hizmetler vereceğiz. Zonguldak’ın problemlerini biliyoruz. Zonguldak’ın dertlerini biliyoruz. Bunları gidermek için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Zonguldak’ı ötelenmiş şehir olmaktan çıkartacağız. Zonguldak’ın hakkını alması için ne gerekiyorsa omuz omuza bu mücadeleyi vereceğiz.

ERTUĞRUL: “İLK AYAĞIN KAYBEDENİ CUMHUR İTTİFAKIDIR”

14 Mayıs’ta seçimin birinci ayağını bitirdik. 14 Mayıs günü yapılan seçimde mevcut iktidarın devletin bütün gücünü kullanmasına rağmen, bütün proğoganda aygıtlarını kullanmasına rağmen, öteleyici bir dil kullanmasına rağmen, elinde ne kadar güç varsa tamamen yüklenmesine rağmen bu seçimi kazanamadığına hep beraber şahit olduk. İlk ayağın kaybedeni Cumhur İttifakıdır. Bundan emin olun. 28 Mayıs günü tekrar sandık başına gideceğiz asla yılgınlığa kapılmayacağız. Umutsuzluğa kapılmayacağız. Çalışmalarımıza devam ediyoruz çünkü biz bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Herkesi “benim bir oyumdan ne olur” demeden sandığın başına davet ediyoruz.

ERTUĞRUL: “BİR TARAFTA GAFFAR OKKAN VE POLİSLERİMİZİ ŞEHİT EDEN ZİHNİYET OLACAK”

Vatandaşlarımız sandığın başına geldiği zaman kararını verecek, önünde 2 seçenek olacak. Bir tarafta sürekli kendine oy vermeyenleri hainlikle itham eden bir aday olacak diğer tarafta insanlara sevgiyle bakan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Bir tarafta ülkeyi rantçılara, rantiyeler, beşli çetelere emanet eden bir lider olacak bir tarafta 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım diyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Bir tarafta domuz bağı ile suçsuz insanları öldürüp evlerin tabanlarına gömen bir örgütün temsilcisi olacak bir tarafta tüm halkını sevgi ile kucaklayan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Bir tarafta Gaffar Okkan’ı ve yanındaki polis memurlarını şehit eden zihniyet olacak bir tarafta vatanımı böldürmem diyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Bunu unutmayın ve oy verirken bunu mutlaka dikkate alın. Gideceğiz oyumuzu kullanacağız ve 29 Mayıs sabahı ülkemize baharı 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile getireceğiz. Herkesi oyunu kullanmaya, oy kullandığı sandığın başından ayrılmamaya, müşahit olmaya ve akşam sandıklar açılıp sayılırken oy verdiği sandığın başında olmaya davet ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

deniz mazbata (7)

deniz mazbata (8)

deniz mazbata (6)

deniz mazbata (9)

deniz mazbata (5)

Ailevi sorunları bulunan şahıs çatı katında iple asılı halde bulundu Ailevi sorunları bulunan şahıs çatı katında iple asılı halde bulundu

Bugün son! Bugün son!

Araba tercihinde vatandaşlar en çok beyaz rengini istiyor Araba tercihinde vatandaşlar en çok beyaz rengini istiyor

Pişman değilim, benim paramla benim eşyalarımla beni aldattı Pişman değilim, benim paramla benim eşyalarımla beni aldattı

Bu kadarı da olmaz! Tavuk dönerin içinden uyuşturucu çıktı! Bu kadarı da olmaz! Tavuk dönerin içinden uyuşturucu çıktı!

Editör: Murat Barutçu