Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz  ve millet ittifakı temsilcileri esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında fikir alış verişinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan CHP milletvekili ve milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, “Dün Kozlu’daydık. Bugün merkezdeyiz. Yarın Kilimli’deyiz. Memuruz, madencimiz ve esnafımızla bir araya geliyoruz. Gördüğümüz şey ekonomik krizin altında eziliyoruz. Ama aynı zamanda bir umutları da var 14 Mayıs’ta yeni bir bahar gelecek. Millet ittifakının iktidarı gelecek” diyerek şunları söyledi:

“Türkiye’de TTK’ya bizim dönemimizde kademeli olarak 5 bin işçi alacağız. İstihdamla alakalı sorunu ortadan kaldırıp kurumun önünü kapatan giden yolu biz açacağız. Esnaflarımıza desteklerimiz olacak. Emeklilerin geçim kaygısını ortadan kaldırmak için emeklilerimizin bayram ikramiyelerini arttırıyoruz. Asgari ücret seviyesine çıkarıyoruz. Bu bayramdan sonra da geri dönük ikramiyeleri 15 bin TL onlara destek oluyoruz. Dul ve yetimlere aylık bağlıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hemen etiket fiyatları yarıya inmesi sağlanacak. Yandaşa akıtan paralar musluktan kesilip vatandaşımızın refah içerisinde yaşaması sağlanacak. Bayramlar geldiğinde emeklilerimiz nasıl harçlık veririz sorusunu sormayacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Millet ittifakının milletvekili listesinin Türkiye listesi olduğunu ifade ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi listesi ama bu diğer taraftan millet ittifakının listesi. Bu listede Saadet Partisi de var, Gelecek Partisi de var, Deva Partisi de var, Demokrat Parti de var. Bu listede Türkiye var. Listede sadece kimlerin olduğu değil, aynı zamanda temsil ettiği partililerinin seçmelerinin olması da çok önemli. Bende listede bana görev verilen sıradayım. Bunun hakkını da vermek için çalışıyorum” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Kapris yapmanın sonu! Kapris yapmanın sonu!

WhatsApp Image 2023-04-19 at 09.01.07

WhatsApp Image 2023-04-19 at 09.01.06 (1)

WhatsApp Image 2023-04-19 at 09.01.06 (2)

WhatsApp Image 2023-04-19 at 09.01.06

Editör: Murat Barutçu