Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili adayları Savaş Oruç, Gökhan Yılmaz, Hasan Demirkesen, Birsen Ayaroğlu ve Mehmet Uslubaş Ereğli İlçe Başkanı Okan Erdol ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli ilçesinde esnaf ve pazaryeri ziyaretinde bulundular.

Alınan bilgiye göre, Vatan Partisi Milletvekili adayları, gündüz ilçe ve esnaf ziyareti yapan adaylar, akşam da ev ziyaretlerinde vatandaşla buluşuyor.

Vatan Partisi Milletvekili Adayı  Avukat Gökhan Yılmaz, Ereğli esnafına ve vatandaşlara şunları söyledi:

“Atıl durumdaki tersanelerine tekrar üretime kazandıracağız. Kaynakları  üretime ayıracak, hükümet lazım.

Vatan Partisi, mecliste olduğunda herşey değişecek.  Üretici efendi olacak. Bu zamana kadar oy verdiğiniz Partilerin, Zonguldak'a ve Türkiye'ye ne hayrı oldu. Çürümeye terk edilmiş tersanelerin sorumlusu oy verdiğiniz partiler.

Yıkımdan umuda! Yıkımdan umuda!

Vatan Partisi olarak, sizlere Üretim Devrimi vaad ediyoruz. Kaynaklar kömüre ve tersanelere ayrılacak. İşte sizlere çıkış yolu ve çözüm. Kaynakları, rantçılara ve dolar borsa vurguncularına akıtan partilerden vazgeçelim.

Yok şu ittifak, yok bu ittifak diye size dayatılan seçenekler, sizleri yıllarca ayak altına  programı savundu, bunları yaşayarak öğrendiniz. Oylarınıza talibiz. Vatan Partisi verilen oy, üretim devrimi verilen oydur” (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023-04-19 at 08.53.26 (1)WhatsApp Image 2023-04-19 at 08.53.25WhatsApp Image 2023-04-19 at 08.53.25 (1)

Editör: Murat Barutçu