AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, hedeflerinin 5 vekilin tamamını kazanmak olduklarını ifade etti. Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınan işçi sayısının ise artırılması yönünde talepte bulunacaklarını söyledi.

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hükümetimiz iktidara geldiği günden bugüne, Türkiye’nin de bir çok yerine, yatırımlarına devam ediyor. Kilimli’de yapmakta olduğu yatırımların başlı başına, efsane olarak tabir ettiğimiz, Kilimli Çatalağzı arasında tünelimiz, Muslu, Göbü, Türkali, Filyos arasındaki tünellerimiz yok güzergâhımız, bazında devam etmekte. Burada Kilim tünellerimiz 3+3 6 olmak kaydıyla şuanda 1300 km civarında devam ediyor. 100’ün üzerinde personel, 50’in üzerinde iş makinesiyle beraber Türkali ve Göbü’de ki tünellerimize o şekilde devam ediyor. Bunlara en yakın takipçi İl başkanımız Muammer Avcı’dır. Diğer yandan Kilimli İlçemize Jandarma İlçe Komutanlığı yapıldı. Açıldı faaliyet vermeye başladı. KYK yurtlarımız vatandaşlarımızın barınmasına çok büyük katlı sağladı. Onun akabinde belediyemizin çalışmaları var. Kilimli içerisinde asfalt çalışmaları var. Teşkilat olarak Ramazan etkinliklerimize hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Teravih namazı sonrasında farklı camilerde vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hükümetimizin yatırımlarını anlatmaya çalışıyoruz. Biz artık kendimizle yarışan siyaset harekatı içerisinde. 2005 yılında paradan altı sıfır atmışız bunu unutmuşuz. TC Anadolu’yu yakınımızda doğalgazımızı anlatıyoruz. Hastanelerimizi yüksek hızlı trenlerimizi anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımız insana değer verdi” dedi.

GEÇEN DÖNEM 4’Ü KIL PAYI KAÇIRDIK

Belediye duyurdu: Sular kesilecek! Belediye duyurdu: Sular kesilecek!

5 milletvekili çıkarma hedefinde olduklarına işaret eden Demirci, “Kim olursa olsun arkasında duracak sağlam bir teşkilatımız var. Biz cumhurbaşkanımıza söz verdik. Selim Başkan indirim yapmış. Ben 5 vekil çıkaracağımızı düşünüyorum. Geçen dönem dördü kıl payı ile kaçırdık. Vatandaşımız görüyor, bunun kararını vatandaşımız verecektir ”dedi.

‘TTK’YA ALINAN İŞÇİ SAYISI AZ’

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Cumhurbaşkanın aldığı işçi sayısının az olduğunu söyleyerek, “Önce üretimi arttıracak koşullar olması gerek. Üretime dayalı bir hareket yapmamız gerek. Devletimizin kasasından çıkacak bir para.  Kömürü üretebiliyorsak 5 bin kişi alalım. TTK’nın kadrosu 14-15 bin normlarda geziyordu. Bizi şuanda 7 bin 500 çalışanımız var. Yeraltında kazmacı ve yer üstünde ki memurda bunlardan hakkını arıyor ilk önce bunları revize etmek gerek. Bunları disiplin altına almak gerek. Zarar eden bir kurum neden bin kişi alıyoruz. Ama depremde baktığımız zaman yeraltında madencilerimiz Türkiye’nin yüzünü ak hale getirdi. Deprem konusunda eğitim olabilir. “

‘CUMHURBAŞKANIMIZI KİLİMLİ’YE BEKLİYORUZ’

 “Cumhurbaşkanımız 5 Mart seçimlerinde Zonguldak’a gelecekti. Gelemedi pandemi dolayısıyla Binali beyi göndermişti. Ondan sonra Filyos’a gittiğimiz de sizi Kilimli ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağız, maalesef gelemediniz katılamadınız. Vatandaşlarımız ve bizler gözlerimiz yollarda sizleri bekliyoruz. Benimde gözüm yollarda yolların bitmesini bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız Kilimli’ye gelirse bizim için kazanım olacak. Ama bu saatten sonra ha Kilimli’ye gelmiş ha Filyos’a gelmiş. Cumhurbaşkanımızın arkasında dim dik duracağız. Teşkilatları arkasından koşturan bir lider var. Ben müjdeler vereceğini heyecanla bekliyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu