Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, TP-OTC A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cem Erdem’i ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir;” Filyos TPAO Liman Projesi ve Deniz Operasyonları Merkezi ile İlimizin ekonomik vizyonunda kritik bir rol üstlenen TP-OTC A.Ş’nin, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cem Erdem’i ziyaret ettik.

Ülkemizin enerji arz güvenliği açısından da stratejik önem taşıyan Filyos Limanı’nın, bölgesel ve İlimiz ekonomisine sağlayacağı katkısı hakkında istişarelerde bulunduk. Zonguldak’ın enerji ve lojistik merkezi olma hedefi doğrultusunda odamız tarafından yapılan çalışmalar ile bölgemizin sahip olduğu altyapı, lojistik kapasite ve sanayi potansiyeli hakkında kendilerine bilgiler vererek, TP-OTC tarafınca filyos’ ta yapılan yatırımlar kapsamında, Zonguldak İş dünyamızın beklentilerini kendilerine aktardık.

Taciz Skandalında Son Dakika: Önce Serbest Bırakıldı, Savcılık Devreye Girince Tutuklandı
Taciz Skandalında Son Dakika: Önce Serbest Bırakıldı, Savcılık Devreye Girince Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

TP-OTC A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cem Erdem’e misafirperverlikleri ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim. Bu vesileyle İlgili kararname ile Yönetim Kurulu Başkanı olarak asaleten atanmalarından dolayı kendilerini tebrik eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim “dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak: Haber Merkezi