Zonguldak’ın sevilen ve başarılı eski milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Partiden milletvekili aday adaylığı ile yeniden sahalara döndü.

Cem Dereli pazarcı esnafı ile buluştu Cem Dereli pazarcı esnafı ile buluştu

AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Zonguldak Milletvekilliği aday adayları arasında bir restoranda gerçekleştirilen temayül yoklamasına katıldı. Temayül yoklaması sırasında salonda bulunan her kes ile tek tek tokalaşan Ulupınar, çıkacak sonucun herkes için hayırlı olmasını diledi.

ZOR VE DEĞERLİ BİR SEÇİM!

AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, gazetemize yaptığı açıklamada; “49 milletvekili aday adayı var. Bu arkadaşlardan bir tanesi de benim. Aday adaylığı müracaatımızı yaptık. İnşallah hayırlısı olur. Temayülümüz var ardından kamuoyu anketleri yapılır sonrasında komisyonlarda değerlendirilecek ve 5 milletvekili adayı belirlenecek ondan sonrada çalışmalarımıza başlayacağız. Memleketimize, partimize hayırlı olsun. Zor ve değerli bir seçim! İnşallah arkadaşlarımızla beraber var gücümüzle çalışacağız. Zonguldak’ımızı biliyoruz, vatandaşlarımızı biliyoruz onlarda bizi biliyorlar. Allah nasip ederse tekrar partimizi iktidara taşımak için, cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanı yapabilmek için çalışacağız ve vatandaşlarımızdan destek isteyeceğiz. Bugün buraya gelen tüm partili kardeşlerime de teşekkür ediyorum.

NE EKERSENİZ ONU BİÇERSİNİZ

2 dönem Belediye Başkanlığı, 2 dönem vekillik yaptık. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Her zaman vatandaşımızın iyi gününde veya kötü gününde hep yanında olmaya çalıştık. Vekil değilken de yapılan anketlerde ismimim üst sıralarda olduğunu biliyorum. Zaten bunu insanların bakışlarından fark ediyorsunuz. Önemli olan bu ilgiye, sevgiye layık olabilmek! Bu da aslında büyük bir sorumluluk! Zonguldak iktidarımız dönemlerinde çok büyük yatırımlar aldı daha yapılacak işler var. İnsanların en hayırlısı insanlara faydası dokunandır. Cennette bu dünyada kazanılıyor Allah muhafaza cehennemde. Ben var gücümle vatandaşlarımız için dün olduğu gibi bugünde çalışacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Herhangi bir şahsi çıkar, menfaat söz konusu olamaz. Biz ömrümüzü milletimiz içi adadık.

SİYASETTE EMEKLİLİK YOK

Birde kenara çekilme olayı var. Her şey sizin elinizde olmaz arkadan bir rüzgar gelir o rüzgar sizi vatandaşın önüne koyar. Demek ki benim kenara çekilmemem gerekiyormuş. Ben bunu anladım. Siyasette emeklilik yok. Allah ömür verirse, sağlık sıhhat yerinde olursa ben bu vatandaşlara layık olmak için elimden geleni yaparım. Bu heyecan bu sevgi devam ettiği müddetçe bizde ki çalışma azmi de artıyor” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_8675IMG_8681IMG_8666IMG_8662

Editör: Seçkin