Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde trafik ekiplerinin katılımıyla yapılan alkol ve evrak denetiminde 114 kişi sorgulandı, 13 araca işlem yapıldı, 1 araç trafikten men edildi, 35 bin 572 lira ceza kesildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda akşam saatlerinde trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulamaya, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Polis Merkezi Büro Amirliği ekipleri katıldı. Uygulamada bekçilerde yer aldı.

İlçe merkezinde kontrol noktaları kuran ekipler, sürücülerin kimlik bilgilerini sorguladı, alkol testi yaptı ve şüpheli görülen araçların şase numaralarına bakıldı. Bekçilerde uygulama noktasının çevresinde güvenlik önlemi aldı.

114 aracın kontrol edildiği trafik denetimlerinde 1 araç trafikten men edildi, 13 araca 35 bin 572 lira ceza yazıldı. Sürücülere emniyet kemerini takmaları ve sürüş anında cep telefonuyla görüşmemeleri uyarısı yapıldı.

-Çocuk sürücü polisin dikkatinden kaçmadı

Denetlemelerde ayrıca, ehliyetsiz araç kullandığı tespit edilen 2006 doğumlu Berat D’ye 8 bin 380 lira, dedesi olduğu ve aracı kullandırdığı belirlenen Osman D’ye ise 8 bin 380 lira olmak üzere toplamda 16 bin 760 lira ceza uygulandı. 

Osman D, ekiplere “Asker uğurlamasından geliyoruz. Benim tansiyonum yükseldi, onun için aracı kullanması için torunuma verdim. Bu seferlik görmeyin.” dese de ceza yemekten kurtulamadı. HABER- ERSEN BERK ÇELİK

Hayırsever vatandaş, borçluların veresiye defterini kapattı! Hayırsever vatandaş, borçluların veresiye defterini kapattı!

Editör: Muhammet