Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinin en işlek caddesinde polis ekipleri, yüksek ses ve abart egzoz ile çevreyi rahatsız eden 50 araç sürücüsüne...

Karabük

Karabük'ün Eflani ilçesinde 83 yaşındaki kadının evinde ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişiden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bolu

Bolu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde farklı suçlardan aranması bulunan 6 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 32 yaşındaki kadın, eski eşi tarafından çocuklarının gözü önünde sokak ortasında darp edildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta bir kişiyi iş bulma vaadiyle dolandırmaya çalışan zanlı polis tarafında suç üstü yakalandı.

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde televizyon tamiri için gittiği ev sahibi ile tartışan bir şahıs, biri çocuk 4 kişiyi çekiçle ağır yaraladı.

Düzce

Düzce’de polis ve jandarma trafik timlerince 8-14 Temmuz tarihleri arasında yapılan uygulamada 11 bin 843 araç, 850 motosiklet kontrol edildi.

Düzce

Emniyet ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarda kusurlu görülen araç sürücülerine cezai işlem uygulandı, 2 araç trafikten men edildi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 69 yaşındaki bir kişi yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde göğsünden tabanca ile vurulan 37 yaşındaki şahıs ağır yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gökçebey İlçe Emniyet Amirliği ve Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa operasyon, 4 kişi yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta emniyet ve jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 50 kişi yakalandı.