Zonguldak Haber – Cinsellik, kısırlık, uyuz… Zonguldak tehdit altında!
Zonguldak’ta Mithatpaşa Mahallesi Nizam Caddesi’nde bulunan Lokman Baharatçılık’ın sahibi Tahir Buyurucu, uzun süre dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakası ve sonrasında yapılan aşıların ardından insanlarsa çok sayıda hastalığın baş gösterdiğini söyledi.
İlk olarak Çin’in Vuhan kentinde 1 Aralık 2019’da görülen ve kısa sürede çok sayıda ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs, Türkiye’de de ciddi kayıplara ve rahatsızlıklara neden olmuştu. Sonrasında etkisini kaybeden koronavirüsten korunmak için çeşitli aşılar yapılmıştı. Ancak, yapılan aşıların ardından çeşitli yan etkileri ve ciddi rahatsızlıklara da sebep olduğu, iddialar arasında yer almıştı. 
Konu ile ilgili bilgi veren Tahir Buyurucu, özellikle aşıların ardından vatandaşların talebinin bazı bitkilere arttığını söyledi. Buyurucu, özellikle son günlerde uyuz vakalarının arttığını belirterek, cinsellikle, kısırlık ve kalp rahatsızlıkları ile ilgili vatandaşların kendilerine gelerek bitkisel çözüm önerileri istediklerini anlattı. 
“BİZE GELENLERİN SAYISINDA ARTIŞ OLDU”
Buyurucu konu ile ilgili olarak, “Özelikle korona aşılarının ardından bazı hastalıkların sık görüldüğünü ve önceki dönemlere göre bitkisel taleplerin arttığını görüyoruz. Son günlerde çok fazla uyuz vakası için bize başvuruyorlar. Bunun yanı sıra kalpte görülen rahatsızlıklar da artmış durumda. Ayrıca Zonguldak’ta cinsel problem yaşayanların ve kısırlık problemi olanların sayısında da artış yaşanıyor. Bunun sebebi olarak koronavirüs ve aşıları görüyoruz. Çünkü pandemi sürecinin ardından bu rahatsızlıkla bize gelenlerin sayısında artış oldu.” dedi.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Kış uykusundan kalkan ayılar arı kovanlarını parçaladı Kış uykusundan kalkan ayılar arı kovanlarını parçaladı

Bu diyet ölüme sebep olabilir! Bu diyet ölüme sebep olabilir!

İl Özel Idare’de “Yolsuzluk” operasyonu! Gözaltılar var! İl Özel Idare’de “Yolsuzluk” operasyonu! Gözaltılar var!

WhatsApp Image 2023-04-05 at 14.04.14 (2)

Editör: Virda Şahin