Muammer Avcı: Zonguldak -  Filyos arası 16 dakikaya inecek Muammer Avcı: Zonguldak - Filyos arası 16 dakikaya inecek

Önceki dönem İl Başkanı ve Zonguldak Belediye Başkan Adayı Av. Gökhan Yılmaz ile Vatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Hasan Demirkesen, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti. Ziyaret sırasında ZGC Başkanı Derya Akbıyık, konuklara teşekkür ederek başarılar diledi.

Vatan Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gökhan Yılmaz, ziyaret esnasında ZGC Başkanı Derya Akbıyık'a Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı Xi Jinping'in hediyesi olan özel dolma kalem takımını takdim etti. Yılmaz, "Bu hediye, Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı Xi Jinping'in Vatan Partisi Genel Başkanımız Doğu Perinçek'e ve partimize gönderdiği bir jesttir. Biz de kıymetli abilerimize takdim ediyoruz. Bir sonraki Çin ziyaretinde, inşallah ZGC Başkanı Derya Akbıyık'ın ismini de vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Akbıyık da, "Vatan Partisi belediye başkanı adayımız sayın Gökhan Yılmaz'ın ziyaretiyle, bu özel hediyeyi Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ne takdim etti. Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı tarafından gönderilen bu anlamlı hediye için teşekkür ederim. İlerleyen dönemlerde, umarım biz de Çin ziyaretlerinde temsil ediliriz. Bu özel hediye için teşekkür ediyor ve her zaman hatırlayacağımızı belirtmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Yılmaz ayrıca, Vatan Partisi'nin, rantçı sistemi sonlandırarak kamucu belediyeciliği benimsediğini belirterek, taşeron işçiliğini bitirip tüm çalışanları kadroya alacaklarını, musluklardan içilebilir su sağlayacaklarını ve ucuz gıda temini için Ç Halk Ekmek Fabrikaları ve kooperatifler aracılığıyla çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, öğrencilere ücretsiz taşıma imkanı sağlayacaklarını, kültür ve sanat alanında kente yeniden bir canlılık getireceklerini belirtti. Zonguldak'ı sadece emeğin ve kömürün başkenti olmaktan çıkarıp, aynı zamanda sanatın başkenti yapacaklarını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi