CHP genel başkanlık seçimi için Kemal Kılıçdaroğlu hariç 2 isim adaylığını açıkladı. CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve parti üyesi Örsan Kunter Öymen aday olduğunu duyurdu.

Partide şu ana kadar Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hariç, Grup Başkanı Özgür Özel ve parti üyesi Örsan Kunter Öymen, parti genel merkezinde düzenledikleri basın toplantılarıyla, CHP Genel Başkanlığına aday olduklarını açıkladı.

Binlerce takipçisi olan bir kullanıcı tarafından sosyal medya hesabından yapılan çağrı dikkat çekti. Kullanıcı, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın genel başkanlığın en iyi adayı olduğunu ifade etti.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Bırakın değişimcileri fosilleri partiye çöreklenmiş siyasetçileri felan. CHP gerçekten dönüşüm istiyorsa yeni bir yüze ihtiyaç var ama bunun yanında da çalışkan sosyalist bir model lazım.  Zonguldak milletvekili DENİZ YAVUZYILMAZ emeğin öncüsü, sınıf bilinci olan vatandaştan kopuk yaşamayan bir adamdır. Bence CHP genel başkanlığına en iyi adaydır. Kemal Kılıçdaroğlu evet çok uğraştı emeğini inkar etmek haksızlık olur ama olmadı. Artık CHP'de değişimden öte bence yeni bir yüze ihtiyaç var mücadeleci kitlelere öncü olabilecek bir adaydır Deniz Yavuzyılmaz.

Örgütlerin artık ayağa kaldırılması gerekiyor CHP'de ve bu mevcut yönetimde ve değişimci fosil kadrosunda bu anlayışı harekete geçirecek bir organizasyon yok.

Kemal Kılıçdaroğlu kurultayda Deniz Yavuzyılmaz'ı aday gösterip desteklerse eminim büyük destekte gelecektir. Benimkisi sadece bir öneri Kemal Kılıçdaroğlu bunu düşünmeli yönetim değişimcilere geçtiği taktirde CHP kendi kendisini zaten bitirecek.” (Haber Merkezi)

Kemal Kılıçdaroğlu gitsin,  Deniz Yavuzyılmaz gelsin! Kemal Kılıçdaroğlu gitsin, Deniz Yavuzyılmaz gelsin!

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

2023-09-17_13-26-59

Editör: Murat Barutçu